reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w 5 i 7 dopochwowe. w 9 tyg miałam przez brzuch. Potem w 11 u innej lekarki znów dopochwowe, a prenatalne całe przez brzuch. U nas nie było potrzeby kupowania żadnych zdjęć z prenatalnych bo ja dostałam 12- wszystkie wyszstkie jakie robił, a dla mojego partnera wydrukował dodatkowe 2 - całego bobasa i buzi z profilu. Cena to obejmowała.
Ja dziś odbieram wyniki moczu i krwi i na 16 do gin ;)

w57vyx8dubspq12k.png
p.s no to takie ewidentne żerowanie na matczynej miłości, wiadomo że każda chyba chciałaby mieć choć jedno ładne zdjęcie maluszka :( Bellax powodzenia u gina i z badaniami :)

reklama
ja też miałam usg 2D. Ale zajrzyj na wątek z badaniami. Moje zdjęcie ostanie i Seulen są od jednego lekarza i są poprostu śliczne i bardzo wyraźne. Lekarz miał świetny sprzęt

w57vyx8dubspq12k.png
ok, już zaglądam :) i tak pewnie wezmę tą dodatkową opcję za 50 zł :) nie odpuszczę sobie pieknych pierwszych zdjęć potomka :) bo te co koleżanka pokazywała, zrobione w ramach badania, nie były za specjalne, mało wyraźne :(

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich!
Wroniasta miło że wróciłaś z za światów ;)
O remontach coś wiem. Mój się miesiąc ciągnie a końca nie widać...
witam :) noo, wszystko poprzykrywane folią, mąż szlifuje ściany, pył na wszsytkim a ja z przerażeniem myślę ile będzie szorowania, sprzątania i prania :( za ten remont nie mogliśmy się zabrać od 4 lat...ale tak to niby w ciąży jest - zaczynają się remonty i remonciki , syndrom "wicia gniazda" podobno :D

Wiesz co ja bym gin zmieniła to bezczelność jest jak tak można kobietę traktować, wiesz faceci są delikatniejsi i jacyś bardziej wrażliwi chyba :/

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Wg moich obserwacji a bylam u masy ginekologow i jak sie staralam o dzieci i w ciazy sporo problemow..tak faceci sa delikatniejsi chyba, ze sie zdarzy sk**wiel to wtedy nie ma reguly..ale wole facetow..

My dzis powiedzielismy znajomym... w sensie grupie przyjaciol... byli wszyscy u nas i juz mi nalewali wino. I spojrzelismy z mezem po sobie i maz mowi ze cos Wam chcemy powiedziec a szwagierka ,,nie polewac?" A ja ze nie. No i wszyscy w szal wpadli ;-) moja siostra i siostra meza sie poplakaly jak glupie [emoji12] teraz nie ma wyjscia - w srode muso byc wszystko w porzadku ! I mowimy rodzicom ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
A co ma byc zle..wez sie stuknij w glowe! Bedzie ok!

witam :) noo, wszystko poprzykrywane folią, mąż szlifuje ściany, pył na wszsytkim a ja z przerażeniem myślę ile będzie szorowania, sprzątania i prania :( za ten remont nie mogliśmy się zabrać od 4 lat...ale tak to niby w ciąży jest - zaczynają się remonty i remonciki , syndrom "wicia gniazda" podobno :D
Nooo wiadomo że jak będzie malutkie dziecko w domu to nie ma mowy o takiej zadymie. Ja jeszcze nie wyszłam z kurzu i siedzę bez drzwi, dobrze że zewnętrzne zostawili hehehe Na początku szło jak burza ale teraz kasa się skończyła, święta idą i widzę że się sporo przeciągnie :(

Nooo wiadomo że jak będzie malutkie dziecko w domu to nie ma mowy o takiej zadymie. Ja jeszcze nie wyszłam z kurzu i siedzę bez drzwi, dobrze że zewnętrzne zostawili hehehe Na początku szło jak burza ale teraz kasa się skończyła, święta idą i widzę że się sporo przeciągnie :(
ojjj doskonale rozumiem, mam identycznie - wszedzie pościągane drzwi , oprócz zewnętrznych ;) a lista wydatków ciągle rośnie - nowa wykładzina do pokoju dziecka,, rolety, progi... nie kończąca sie opowieść :/

reklama
Dzien dobry :) czekam na wizyte do endokrynologa zeby obejrzal moje wyniki badan :) i do pracy :) a mam takiegooo lenia. Pol nocy nie spalam mialam jakies hmmm wzdecia w brzuchu az sie zastanawialam czy to nie Maluch i tak sie nakrecilam ze to moze byc to ze jak wstalam na siku o 1 to do 3 nie spalam [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry