reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

kurcze uważaj z tymi kąpielami :( długie , ciepłe kąpiele są wręcz zakazane w ciąży :( dla mnie to też ból, kąpię się w letniej wodzie, expresowo wręcz, a kiedyś uwielbiałam długie leżenie w wannie
Ja słyszłam, że wszytko jest ok jeśli temperatura nie przekracza 38 ° .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny czy po długiej ciepłej kąpieli tez wam się tak słabo robi? Mi ostatnio często jest słabo np. W sklepie, kościele, ale po kąpieli to dosłownie jakieś apogeum.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Dlugie cieple kapiele to jest to z czego nie potrafie zrezygnowac wiec poki wlasnie nie jest mi zle...
Zrezygnuj na jakis czas z kapieli.

m3sx9jcg8o411yy9.png

Chyba muszę zrezygnować , bo faktycznie zawsze źle się potem czuje. Uwielbiam kąpiel: dużo wody, babelki i muzyka .

f2w3skjoapwrgv7j.png
wytrzymaj jeszce parę miesięcy :) wrócą wszystkie zakazane i niemożliwe rzeczy - gorące kąpiele z bąbelkami, mocna poranna kawa, ulubione ale zakazane potrawy, spanie na brzuchu ( moja ulubiona pozycja ;) ) , sex w każdej pozycji itp

wytrzymaj jeszce parę miesięcy :) wrócą wszystkie zakazane i niemożliwe rzeczy - gorące kąpiele z bąbelkami, mocna poranna kawa, ulubione ale zakazane potrawy, spanie na brzuchu ( moja ulubiona pozycja ;) ) , sex w każdej pozycji itp

Oj Woroniasta...czuć na kilometr, że Twoje pierwsze dziecię[emoji12]

Może i wrócą, ale nie tak zaraz po porodzie.

oar8pg4ngmro558y.png

reklama
Przez pierwszych kilka tygodni a nawet miesięcy będziesz marzyła żeby wziąć prysznic , a kąpiel z bąbelkami to juz wygrana milion. Poza tym w połogu nie wolno.
Kawa o zakazane potrawy przy karmieniu tez moze być różnie.
Seks...troszkę czasu minie zanim zdecydujesz się tam wpuścić chłopa ;)
Spanie na brzuchu... Moje piersi były tak wielki i obolałe o nadmiaru mleka ze na brzuchu mogłam dopiero w okolicach 3 mcy po porodzie jak laktacja się unormowała.

Tak więc teoretycznie jeszcze tylko rok [emoji23]

oar8pg4ngmro558y.png

Do góry