• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej babolki :) mało coś piszecie i jakos tak pusto na forum sie ostatnio zrobiło

ZonaGraja tez tak mam, ze jak ide po konkretna rzecz to napewno jej nie kupie :D

Karolina ja tez zastanawiam sie do kiedy chodzic do pracy, ale w sumie w domu by mi sie nudziło jednak.

Lilith nawet nie wiedzialam, ze to jakos inaczej działa dopler w usg a dopler polozniczy. Kurcze mialam tego nie kupowac, ale coraz bardziej zaczyna mnie kusic ehh

Jejku dziewczyny mnie okropnie wywaliło brzuch, mierzyłam wczoraj sukienke kupioną 3 miesiące temu na impreze firmowa i nie ma szans- jest za ciasna :/ impreza za 1,5 tyg, juz nie chce mi sie lazic za czyms nowym, musze sie w cos wcisnac i tak, zeby nie bylo widac ciazy :D

Truskawka to pokaz brzus!

Ja mam małe doświadczenia w chorobach, na szczęście. Ale ja w ciagu dnia daje wykrztuśne plus nebulizacja. Wszystko to maks do 17. Wszystko musi sie oczyszczać, a leki p.kaszlowe nie są za bardzo polecane i wskazane. Ale czasem na noc daje sinecod (u nas działa swietnie). I od rana znów wykrztuśnie żeby wszystko sie czyściło.

Witajcie po dłuższej przerwie :) musiałam trochę odpuścić pisanie bo sama zaczęłam schizowac ;/ ale byłam dzisiaj u ginekologa i było PIK-PIK-PIK [emoji4][emoji4][emoji4] jestem mega szczęśliwa [emoji4][emoji4][emoji4]termin niby mam na 20.07 ale pewnie jeszcze z trzy razy się zmieni ;) następna wizytę mam 2 stycznia dopiero :( cały miesiąc nie będę widzieć swojej fasolinki :( w miedzy czasie robiłam badania, wszystko wporzadku, minimalnie cukier mam podwyższony we krwi, ale co mnie zdziwiło to, to ze znowu dostałam skierowanie na krew i mocz ;/ mam bardzo słabe żyły i w pierwszej ciąży miałam wiecznie jednego wielkiego siniaka ;/

Kciuki za wizyty dzisiejsze :)

Witajcie po dłuższej przerwie :) musiałam trochę odpuścić pisanie bo sama zaczęłam schizowac ;/ ale byłam dzisiaj u ginekologa i było PIK-PIK-PIK [emoji4][emoji4][emoji4] jestem mega szczęśliwa [emoji4][emoji4][emoji4]termin niby mam na 20.07 ale pewnie jeszcze z trzy razy się zmieni ;) następna wizytę mam 2 stycznia dopiero :( cały miesiąc nie będę widzieć swojej fasolinki :( w miedzy czasie robiłam badania, wszystko wporzadku, minimalnie cukier mam podwyższony we krwi, ale co mnie zdziwiło to, to ze znowu dostałam skierowanie na krew i mocz ;/ mam bardzo słabe żyły i w pierwszej ciąży miałam wiecznie jednego wielkiego siniaka ;/

Kciuki za wizyty dzisiejsze :)
Termin jak ja :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie dzisiejszej. Niezbyt jest optymistycznie.. wg om to 7 tydz dr po badaniu stwierdził że to Maks 4/5 t i że beta trochę niska. Podlamalo mnie to. Mam wykonać pilne usg więc w środę prywatna wizyta z usg, a w piątek do niego :-( mówi że Albo młodsza ciąża albo inna sytuacja :-(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry