reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Brzydkiej pogody ciąg dalszy:wściekła/y:. Pada u nas i zimno strasznie. Kubuś śpi, mąż na zakupach, Natalka u babci ( ciekawe jak jej się spało), a ja mam chwilkę.
Czarna i Iwonka 2006 - macie fajne blogi, poczytałam i wpisałam się ( chyba nie macie nic przeciwko). Wasze szkraby są fantastyczne:tak:.
Pycha - rowerek rzeczywiście super.
Aniab - wszystkiego naj dla męża.
Dorka - ja też już chcę ciepłego słoneczka. Nie lubię jak jest zimno mam wtedy podły nastrój.
Jusia22 - to meble chyba poobijane;-):rofl2:. A prawo jazdy to wcale nie taka tragedia. Ja też jestem nerwowa i zdałam to i Ty dasz radę.

A tak poza tym to Kuba kończy dziś 9 m - cy!!! Jak ten czas leci:shocked2:. Wszystkiego najlepszego syneczku.

reklama
iwona buziole dla Kubusia :tak:od forumowej ciotki i Jędrka

A u mnie jakieś słonko nieśmiało przebija się przez chmury :tak: Oby się wypogodziło :tak:

dla wszystkich słoneczko ode mnie :-)
smb29ow1.gif
u nas świetna pogoda, aż boję się cieszyć, bo nie wiadomo co to jeszcze moze byc, ale jak na razie świeci słonko, a na termometrze 26 stopni :happy::happy::happy:

a rowerek rzeczywiście fajny i dałam za niego tylko 50 zł :-)

iwona najlepszego dla syneczka :-)

Agatka gratki dla Igorka za siusianie do nocnika :-)

Jusia prawko to świetna rzecz, ja niewyobrażam sobie zycia bez tego świstka

Ja już po zakupach i mały się wybawił 2 godzinki na kindertrefen uf a teraz padł i śpi.
Sewa fakt widoczki fajne mimo,że to sam począteczek alp ale pięknie jest:yes:ale jak się w lecie śnieg na nich widzi to odrazu zimno człowiekowi mimo,że pokrywa znikoma zawsze to śnieg.
Z okazji ukończenia 9 miesiąca wszystkiego naj naj dla Kubulka.

reklama
Do góry