reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień doberek ;)
Ale się wyspałam ;D dzisiaj mój Małż prawie do pracy nie zaspał, dobrze że wstawałam na siusiu, patrzę na zegarek a tam 5.34 a o 5.40 wyjeżdżają z kolegami do pracy, nie wiem jakim cudem, ale się wyrobił.
Ja za chwilę zupkę wstawiam i troszkę poogarniam w mieszkanku, na 18.15 mam endokrynologa.
Myślę czy do kina nie zabrać mężucha mikołajkowo, ale nie wiem czy wysiedzę ;p
dora032 Kochana, ja to pamiętam że dopiero test robiłam, a tu już 31 tydzień, nie obejrzymy się a wszystkie będziemy "rozpakowane" ;)
MałaMi u nas przed chwilą mocno sypało, ale już tylko widać troszkę śniegu na ulicach i tyle, nie lubię za bardzo śniegu, ale w tym roku mam nadzieję na białe święta :D
Anna25 obyście szybko ogarnęli domek ;) mnie czeka malowanie tylko sypialni, a się za to zabrać nie możemy ;p

Dziewczyny, czy któraś z was prała ubranka dzidziusiowe w kapsułkach z loveli? Kupiłam ostatnio w promocji, ale w sumie nie mam pojęcia czy będą dobre ;p i jaki płyn do płukania będzie dobry?
Po weekendzie planuję już wszystko poprać i poprasować ;)

Miłego dzionka ;D

reklama
Dora wydaje mi się , że można pimafucin brać na infekcje.

Na którą masz wizytę?

atdctrd8ammce1aq.png
On jest na receptę i to są tak wielkie globulki jak mały palec u ręki hehe miałam przyjemność brać go...

Ja pralam w loveli ubranka dla Tosi miałam płyn do prania i do płukania. Często w biedronce są w promocji

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używam bobini jak na razie. Love nie lubię bo wcale nie pachnie. Ale jak skończę to opakowanie to będę używać tego normalnego. I tak przecież do mnie się tuli, w naszej pościeli leży wiec bez różnicy :)

Marchewka zjedzona.

Nuska idź teraz do kina bo potem słabo będzie :D

atdctrd8ammce1aq.png

Oki Kulcia będę pytać co Igiemu smakowało najbardziej ;) ale to bliżej stycznia ;)

A ja już piore z miesiąc czasu małemu ubranka w normalnym naszym proszku i normalnym płynie do płukania i jest oki;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

India dziwnie tak z dorosłym dzieckiem. Cieżko czasem przestawić się i nie potraktować go jak dzieciakam. Smutno gdy uświadamiasz sobie, że dziecko wkrótce z domu wyjdzie i nie zamierza już wracać [emoji20]
Momentami jestem dumna a momentami przerażona [emoji846]
Drugi zaczyna dorastać i sztrzelać fochy... ehhh
Dobrze że są maluchy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Nie należę do oczekujących na dzieciątko (mam już dwoje) ale chcialam Was o cos zapytać. Poniosło nas trochę z mężem i w 24 dniu cyklu beta wynosiła 4.30 a w 25 dc <0,2 czyli mam rozumieć ze w ciazy nie jestem? Cykle mam krótkie 25-26 dniowe wiec wynik powinien być już pewny. Z góry dzięki za odp i jeszcze raz przepraszam ze nie w temacie.

Ewelina jesli beta spada to nie.
laski coraz bardziej mnie obsypuje.... w lewej rece wysypka wchodzi juz na ramie. na drugiej rece tez sie zaczyna i na brzuchu

reklama
Do góry