reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

och nie... :( Tule :*

Weeeź, bałam sie ze zaraz mnie pod żyrandolem powiesi, tak mnie chłopina złapał :D :D

Piekne :biggrin2: Tez mi sie marzy takie najprostsze. Ja to sie smieje, ze nasze dziecko to chyba deprechy od urodzenia dostanie, wszystko podoba mi sie w szarościach a wózki same czarne :D

Zebyś ty moją mine widziała.... :D

Ależ nam sie dziewczyny wielkie świąteczne testowanie szykuje, az chyba zaczne testy kompletowac :D Co prawda na zbyt duzo nie licze, bo na dobrą sprawe złoty strzał, ale może sie cos tam zagnieździ :p
wozek mamy bialo-szary, za to fotelik w barwach ostrzejszych :D

reklama
Na L4 z chęcią pójdę :D ale nie chce tego teraz robić współpracownikom w takim okresie.

3f02bcdeef85f7bae38cb387309cfd86.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do dzieła! trzymam kciuki :D

Widzę, że w tym czasie dużo staranek jest. Powodzenia!!! Trzymam za wszystkie kciuki :)[/QUOTE]
cos o tym wiem.. też bym nie zostawiła moich pracowników w takim okresie.. wiadomo swieta ida duzo pracy:) wiec naprawde Cię rozumiem:)

Skąd ja to znam. Mówię dziś do mojego mezusia ze chyba przegapilismy owu, bo wydaje mi się ze była wczoraj. A on mi na to ze w takim razie idzie spać jak i tak już po ptakach. No szlag mnie trafi. Powiedziałam chyba, a nawet jeśli to może by coś się wyklulo. Tylko po co jak można się wyspać. Oczywiście unioslam się honorem i tez poszłam się położyć nie wspominając nic o boboseksach. Teraz jestem zła. Kolejny cykl w plecy.

1usavcqgt1dml95x.png
Wiesz co meżczyzna chyba czasem nie rozumie kobiet.. my chcemy jak najszybciej miec dziecko a mezczyzna mowi ze jak nie teraz to w przyszłym miesiacu.. moze do tego jeszcze nie dorośli:(

reklama
Do góry