bertha
Fanka BB :)
Ja wlasnie bylam na monitoringu w normalnym terminie owulki i byla i potem poszlam w 1dc, zeby przepisal mi stymulacje na kolejny cykl i sie okazalo, ze druga owulka byla dzien wczesniejJa już kolejny raz tak miałam a owu potwierdzona na monitoringu dopiero w 15dcchybaa, że jakieś dwie, bo przed @ nigdy nie byłam na monitoringu praktycznie
Ja tez sie nie moge doczekacSpark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały
Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, zmienisz mi termin @ na aktualny? 13.12.2016
Ja wczoraj jeszcze jakies takie lekkie bóle w podbrzuszu czulam, rozpieranie, ale jajniki nie. Cyce też nie, wiszą 2 flaczki.Berta jak tam czujesz jajniki,ja dziś okropnie i macica rozpulchniona
Ale mama mi dzisiaj napisala, ze miała sen, że trzyma mnie malutką na rączkach, a potem patrzy na tatę a on też ma mnie na rękach.. wiec patrzy ponownie na siebie i owszem również ma mnie na rękach... BLIŹNIAKI jej sie snily!!
marzenie
A poród to niezależnie od bólu sie dzieje?porodu sie nie boje, ale kuzwa tego bolu to jak choleraoj caly szpital bedzie mnie slyszec
![]()
A to bedzie dobrze, znieczula i bedziesz jak w Spa sobie leżałaa pewnie, ze chce znieczulenie a co Ty myslisz![]()
hahaha, swietneW szpitalu, na porodówce leżą warszawianka, krakowianka i murzynka. kiedy urodziły, położna położyła troje dzieci - dwa białe i jedno czarne obok siebie. na salę wbiega mąż krakowianki.
- gdzie moje dziecko? - pyta z wyraźna euforią w głosie
- to jedno z tych trzech. jedno jest z warszawy, jedno jest pana.... które pan wybierze, to zabierze pan do domu - zażartowała.
krakowianin stoi i myśli i nagle wskazuje na małego murzynka. zdziwiona położna pyta:
- ale jest pan pewien, że to pana?
- pier****! warszawiaka ryzykował nie będę!