reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na tym kalkulatorku z daty OM i średniej długości cyklu wyszło mi to:
802aa572ca4ba05cb85e28b3fe516e90.jpg

Oczywiscie z przymrużeniem oka, ale bobosexy były dokładnie 4go grudnia również wiec kto wie?[emoji4][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pierdziuuu, ale kobieta musi miec twarda psyche, zeby to wszystko przechodzic..... A chlop? Wsadzi i wyjmie i zasypia zadowolony:realmad:

A swiadomosc na poziomie kreta :p
Moj sie mnie dzisiaj pyta czy bede testowac bo, ze chyba juz cos bedzie widac. Czaicie to? 3dpo?! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja po dzieciach sobie zmniejszę i podniosę ;)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Ja to nie mam czego zmniejszać, mogę tylko zwinąć zraziki i do stanika wsadzić [emoji23][emoji23][emoji23]

Nadalka, ja widzę cień! Testuj jutro! [emoji110]
U mnie 16dc ale owu była chyba dopiero dzisiaj bo miałam kłucia z prawej strony.. a mokro od 12dc miałam.. bobosexy u nas w 8 dc, 10, 12, 14, 15 i dziś.. aż sama jestem ciekawa.. bo to moja ostatnia szansa a potem przekładamy starania na pol roku..

Moj sie mnie dzisiaj pyta czy bede testowac bo, ze chyba juz cos bedzie widac. Czaicie to? 3dpo?! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]ja mojemu od razu zapowiedzialam, ze testowanie powinno być 18go wiec to juz wie, ale masz racje z ta świadomością na poziomie kreta - wczoraj czytam z córka harrego Pottera a on mi przyniósł drinka, mojego ulubionego whisky z cola[emoji43][emoji33] jak go zmrozilam wzrokiem, to chwile zeszło, ale chyba zajarzyl, grzecznie zabrał i wyszedl[emoji23][emoji23][emoji23]

Moj tez sie pytal czy test juz robilam.. A jak zobaczyl testy owulacyjne to zapytal sie co to owulacja... Kurtyna w dol hahaha

reklama
Do góry