Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powinno się przestawiac ćwiczyć podczas starań i podczas ciąży też, jak robisz to regularnie to fasolce nawet pomoże! Cyrkulacja powietrza, ruch wszystko na plus! Zobaczcie ile dziewczyn nie przestaje i jest ok. Ale to wiadomo zależy jak się ciąża rozwija. Ale podczas starań to może tylko pomóc, takie moje zdanie [emoji6] [emoji16]Ja z tego powodu przestałam biegać [emoji3] i ciąży nie ma a ze 3 kg na plusie przez te 3 cykle
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji173]
Znając naszą pocztę Polską to żadna nie dotrze na czas [emoji1] Ale spoko, luz misiaki, liczy się gest a nie termin dotarcia [emoji4]Szosta para [emoji173]️
Szosta para taka troche oszukana. Mam nadzieje, ze sie nie obrazicie.
cheebay chciala wziac udzial ale mieszka bardzo daleko i jej kartka nie dotrze przed Swietami. Nie chcialam aby jej bylo smutno, ze nie moze przez to wziac udzialu a i nie chcialam aby ktorejs z Was bylo smutno, ze dostana kartke po Swietach.
Mam nadzieje, ze rozumiecie i nie macie mi za zle malutkie nagiecie zasad [emoji8]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom