reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Obłóż nogę lodem koniecznie!

Masz ovie? Ogólnie jest najlepsza z tych które testowałam ale momentami aż za szczera. No zeby mi tak powiedzieć, ze okres sie zbliża?!skandal[emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ovie, nawet mam wersje pregnancy [emoji23] wiem że lód, wiem że noga w górze... Ale taki mój urok, skręcam te nogi jak szalone od dzieciństwa... Masakra. 2 razy noga w gipsie po skreceniu. Ale teraz chyba tylko nadwyrężylam, jakoś daje radę [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ostatnia edycja:
reklama
Tlumaczylam dzisiaj mojemu, że on nie ma zawsze super plemników to się obraził, molestuje mnie rano i wieczorem :p, nawet nie chce czytać na necie czy mówię prawdę bo on wie lepiej.

Mam ovie, nawet mam wersje pregnancy [emoji23] wiem że lód, wiem że noga w górze... Ale taki mój urok, skręcam te nogi jak szalone od dzieciństwa... Masakra. 2 razy noga w gipsie po skreceniu. Ale teraz chyba tylko nadwyrężylam, jakoś daje radę [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Uuu niefajnie, oby tylko nadwyrezenie.

Ja noge skrecilam raz ale w jakim stylu! [emoji23] skrecilam ja...stojac [emoji23]

Stalam majac rower miedzy nogami. Chcialam przestapic z nogi na noge, przechylilam ciezar na lewa noge, potem na prawa i gruch...uslyszalam chrzest w kostce, upadlam, poczulam bol i sie poryczalam. Znajomy zaczeli sie smiac bo mysleli, ze sie zbijam, do momentu az na ich oczach kostka zaczela puchnac. Wtedy uwierzyli [emoji23]
Nie dosc, ze noga skrecona to i peknieta torebka stawowa.
[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja noge skrecilam raz ale w jakim stylu! [emoji23] skrecilam ja...stojac [emoji23]

Stalam majac rower miedzy nogami. Chcialam przestapic z nogi na noge, przechylilam ciezar na lewa noge, potem na prawa i gruch...uslyszalam chrzest w kostce, upadlam, poczulam bol i sie poryczalam. Znajomy zaczeli sie smiac bo mysleli, ze sie zbijam, do momentu az na ich oczach kostka zaczela puchnac. Wtedy uwierzyli [emoji23]

Pięknie sie zalatwilas[emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze takiego numeru nie slyszalam!
Ja powybijalam sobie chyba wszystkie palce u rak za gowniarza ale nogi pozostały całe póki co[emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hehe, muszę zrobić miejsce na telefonie zeby ściągnąć wersje pregnancy[emoji57]

reklama
O kurde, mocno???
Skalę zniszczeń oceniam jako srednią [emoji14] boleć boli, muszę b po bandaż wysłać i powinno być lepiej. [emoji1]

[emoji23] [emoji23] widzę że my ten sam gatunek pierdół jesteśmy, mi to się wszystko dzieje przez przypadek w najmniej oczekiwanym momencie. [emoji23]
Późną porą? Jest 4 nad ranem a ja ze świecą :D się mu zachciało serduszkowania nad ranem... :o wieciee, jak mnie tu nie będzie do południa to odsypiam dzidziusiowanie [emoji14] a teraz żegnam z pozycji pionowej :p
Maaaatko, spark, podziw! Gdyby mój się o tej porze do mnie odbierał, chyba przybralabym pozycje "rób co musisz tylko nie budź" [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry