Boze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopieNo sama jestem ciekawa kiedy Ciebie ruszyszook jak ten czas zasuwa
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopieNo sama jestem ciekawa kiedy Ciebie ruszyszook jak ten czas zasuwa
![]()
podziwiam, ja dziś 13 dzień dietyUfff udało mi sie nadrobić prawie 50 stron nie normane jesteście tak drukować
Ech... widzę smutne wieści dziewczyny bardzo bardzo tulę
Bertha o nieeeee, nie wierze że się nie udało jakie życie jest cholernie nie sparwiedliwe![]()
Lux o kuuurcze nie dziwie się ,że tak narzekasz bardzo duży brzuszek. Slicznie wszystko przygotowaneJa też coś koło setki ważę
3 miesiące temu rzuciłam fajki i poszło do góry niestety ale jutro mija miesiąc jak dzielnie ćwiczę z Ewką i Tiffany jutro pierwsze mierzenie zobaczymy czy pot ściekający po d*pie coś dał.
Wszystkie dziewczyny czekające na testowanie przesyłam moc dobrej energii do zobaczenia z II kreskami![]()
Szumiś też mi sie marzy, ten z sensorem płaczu... ale to juz chyba w praniu wyjdzie![]()
fotelik mam cybex, ma dobre opinie w testach, polecamMoje tez nie, ale zauroczyła mnie ta torba do wozka, hahaBo ja generalnie jak wybieram kolor wózka to i tak zawsze wychodzi na czarny albo ciemny granat
Poza tym chyba troche bałabym sie wsadzić Bąbla do fotelika, który jednak chyba do najlepszych nie nalezy...
U nas staneło na Bebetto Vulcano albo Luca S-line... chociaz zakochana jestem w musty, ale to juz droga impreza![]()
ladny, tylko fotelik tak jak pisze dobrac innyŁoooo, ta druga zajebista! A wez... ja ograniczylam wybór wózka do 2, bo mi sie zmieniało co tydzien, B to juz nawet przestał sie do nazw przywiązywaca wczesniej zakochalam sie w wózku z motywem arbuza, nie wiem co mną kierowało xd
Link do: 3w1 Wózek Dada Paradiso Watermelon (spacerówka + gondola + fotelik z adapterem) 2016 KURIER GRATIS [id21934] - 1579 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
w sumie jak tak na niego znowu popatrzyłam, to znowu mi sie podoba, haha![]()
no powiem Ci, ze jest mi baaardzo ciezko, ledwo chodzeUfff udało mi sie nadrobić prawie 50 stron nie normane jesteście tak drukować
Ech... widzę smutne wieści dziewczyny bardzo bardzo tulę
Bertha o nieeeee, nie wierze że się nie udało jakie życie jest cholernie nie sparwiedliwe![]()
Lux o kuuurcze nie dziwie się ,że tak narzekasz bardzo duży brzuszek. Slicznie wszystko przygotowaneJa też coś koło setki ważę
3 miesiące temu rzuciłam fajki i poszło do góry niestety ale jutro mija miesiąc jak dzielnie ćwiczę z Ewką i Tiffany jutro pierwsze mierzenie zobaczymy czy pot ściekający po d*pie coś dał.
Wszystkie dziewczyny czekające na testowanie przesyłam moc dobrej energii do zobaczenia z II kreskami![]()
dzieki :*Lux przepiękne wszystko a najbardziej mamusia z synkiem w brzuszku
Jak to w bajce masz tę mocdzieki :*