reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny jutro będzie 9 dzien po owulacji... myślicie że już mogę spróbować testować? :D i jaki test polecacie??
9 dpo zasadniczo mawiają, że za szybko ale znam lepsze akcje moja przyjaciółka robiła test co wykrywa ciążę sześć dni po zapłodnieniu i cień cienia cienia się pojawił więc jeśli masz silne nerwy to próbuj :D choć ja poczekałabym do 10 dpo ;)

reklama
9 dpo zasadniczo mawiają, że za szybko ale znam lepsze akcje moja przyjaciółka robiła test co wykrywa ciążę sześć dni po zapłodnieniu i cień cienia cienia się pojawił więc jeśli masz silne nerwy to próbuj :D choć ja poczekałabym do 10 dpo ;)
Tak w ogóle, żeby się nie stresować powinno się poczekać do planowanej @ , ale ja też się skusiłam szybciej :unsure:

Dziewczyny co kupujecie swoim maluchom pod choinkę w tym roku? My dla naszego mamy hulajnogę, ale muszę jeszcze kupić prezenty dla 4 maluchów. Chłopiec 5 lat (nie interesuje się, ani nie bawi praktycznie niczym), dziewczynka 4 lata, dziewczynka półtora roku i chłopiec 7,5 miesiąca. Nie mam pomysłu, zwłaszcza dla najmłodszych.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dr Gagoś, to facet, jest świetny... jak idę drugi raaz w ciągu miesiąca to mówi: ojj nie nie, jaa nie dam Pani zbankrutować, dzisiaj 40 ;) (normalnie wizytya z wszystkim kosztuje 80). Można dzwonić o kazdej porze i nie ma pretensji, a jak nie odbierze to zaraz oddzwania! :)

Spark, słyszałam o nim, znajoma chodziła do niego. Pracuje w szpitalu w TG? Ja chodzę do Gawrońskiej- Schaefer [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak w ogóle, żeby się nie stresować powinno się poczekać do planowanej @ , ale ja też się skusiłam szybciej :unsure:
Ja wiem, że każda z nas nie może się doczekać tych 2 kresek, ale ja bym jednak poczekała. Po pierwsze dlatego, że czasem te dwie kreski nie pokazują się w dzień @, tylko później (sama tak miałam w ciąży), a po drugie, że nawet jeśli się pojawi cień, a potem się okaże, że nic z tego (jak u Bulbaska), to może lepiej nie wiedzieć... Ale każdy robi jak uważa :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja wiem, że każda z nas nie może się doczekać tych 2 kresek, ale ja bym jednak poczekała. Po pierwsze dlatego, że czasem te dwie kreski nie pokazują się w dzień @, tylko później (sama tak miałam w ciąży), a po drugie, że nawet jeśli się pojawi cień, a potem się okaże, że nic z tego (jak u Bulbaska), to może lepiej nie wiedzieć... Ale każdy robi jak uważa :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tak jak piszesz Lanvin właśnie dlatego to napisałam, że ja też się skusiłam, a po wspominej historii obiecałam sobie ,że zrobię inaczej ale nie wytrzymałam :unsure:
Wczoraj o tym wspominałam, że żałuję tej niecierpliwości :oo2:
Mądry polak po szkodzie :blink: ale tak jak piszesz niech każdy robi wg uznania ;)

reklama
Witam was z rana robiłam powtórkę testu oto on :happy:Zobacz załącznik 787718

Gratuluję! :-D

hey Dziewczyny! Pomozcie mi pls... dzis mam 11dpo I zrobilam rano pierwszy test z moczu... pojawila sie blade druga kreska! co myslicie?

Gratuluję! :-D

Jak czytam te Wasze posty to nie mogę się doczekać starań. Na razie trwają ćwiczenia :rofl2: Może jak dużo poćwiczymy to jak zaczniemy się starać to się uda szybko :sorry: Miłego dnia!

P.S. Dziewczyny chcemy się dobrze zdrowotnie przygotować do starań. Mogłybyście polecić jakieś witaminy, suplementy diety dla mnie i dla małża, które na prawde działają i wzmacniają organizm?

Ostatnia edycja:
Do góry