reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzę, że nikt nie zauważył mojego postu. No trudno, zdarza się :huh: Spróbuję jeszcze raz.

A więc czesc :) Co prawda z mężem mamy zaplanowane starania na 2018 rok ale cały czas staram się go przerobić na 2017 i wierzę, że mi się uda. A jak nie to zastosuję jakieś inne metody :ninja2:
Mam na imię Asia, mam 21 lat od jakiegoś czasu jestem opiekunką do dziecka i marzę o własnym. Na razie moim małym dzieckiem jest mój 8 miesięczny piesek.
Hej, też jestem opiekunką dziecięcą :)

reklama
Gratulacje!!!!! Ale super niespodzianka :)

Moj bierze Parenton i flavamed na rozrzedzenie spermy, a ja Pregna plus.

Witam sie w moje 35 urodziny! Beznadzieja...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Bertha wszystkiego najlepszego!!!![emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320] Ja miałam przedwczoraj urodziny i też beznadzieja także rozumiem Cię...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
A wiesz kieedy owu była? :D pamiętam, pisałaś o delegacji.:) testy kiedy robione?

Dziewczyny, ponowię pytanie. Ma któraś może jakieś doświadczenia i poleca jakiś konkretny suplement diety, witaminy dla mnie i dla małża, takie żeby na prawde działały i wzmocniły nasz organizm? :happy::confused:
Chcemy troche przycisnąć ze zdrowiem przed rozpoczęciem starań bo zdrowego trybu życia nie prowadzimy i dobrze nie jest... :oo2: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że właścwa dieta to podstawa
Mąż-andovit, prostimen. Ty na pewno kwas. Foliowy

reklama
Do góry