Tak rozpulchnona jak najbardziej ciazaTo chyba dobry objaw co???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak rozpulchnona jak najbardziej ciazaTo chyba dobry objaw co???
nie nie nie, ja inaczej jelitowke przechodzeLux może ty jakąś jelitowki podlapalas?? Teraz tego pełno.
Oki ;-)
trzymam kciuki za WasOki ;-)
Daj znać co i jakA ja właśnie jadę do Pana Doktora... Stres jak cholera, ale muszę skonsultować wszystko jeszcze z kimś.
Dziś też byłam u swojej endokrynolog. Wyniki piękne, wszystko ok, nie wie czemu nie trybi.
Podała mi nazwisko Pani Androlog, ponoć świetna. A tego, do którego się zapisaliśmy odradza... teraz mam dylemat...
Kurcze teraz to i mnie ciarki przeszły bo przypominam sobie to wszystkono chcialabym !!!!! Boziu jak mi ciezko
No - niezła niespodziankaJa też się cieszę bardzo z Twoich dwóch kreseczek - tym bardziej, że od początku się razem trzymałyśmy
Będziesz szła n a betę?
jestem prze szczęśliwa,mam nadzieje, że będzie nam dane powymieniać informacjami i w ogóle
Nie na betę nie idę co ona mi da? Testy to samo pokażą
Mikaduchna a jeszcze nie dawno pisałaś, że odpuszczasz miesiąc o ludzie uwierzyć nie mogęto chyba sen
A powiedz mi czy kłuje Ciebie szyjka ? Bo mnie tak od czasu do czasu i teraz nie wiem czy tak może byćpoprzednich ciąż aż tak nie pamiętam
A tak poza tym to masz jakieś objawy?
Mnie właśnie to kłucie w szyjce zastanawiało bo od 24 dc się zaczęło i piersi bolały![]()
To za szalałaaa