reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ech dzieki dziewczyny ,ale ja taka w goracej wodzie kapana i zaraz trace nadzieje. Wizyte mam w czwartek ale to juz pewnie tylko po to by sprawdzic czy sie macica oczyscila. Chyba zaczne z Wami sie starac bo trzeba sie wygadac czasem [emoji5] tylko jak za Wami nadazyc w czytaniu i odpisywaniu [emoji5]

Oj najłatwiej o złe myśli, same przychodzą, nie chcą odejść, psują życie.
Zawsze możesz tutaj się wygadać, chyba nikt nie zrozumie lepiej Twoich niepokojów, wiele z nas przechodziło wiele różnych smutków.
Spróbuj odganiać myśli, pamiętaj, że cokolwiek się teraz dzieje nie masz na to wpływu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj najłatwiej o złe myśli, same przychodzą, nie chcą odejść, psują życie.
Zawsze możesz tutaj się wygadać, chyba nikt nie zrozumie lepiej Twoich niepokojów, wiele z nas przechodziło wiele różnych smutków.
Spróbuj odganiać myśli, pamiętaj, że cokolwiek się teraz dzieje nie masz na to wpływu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby wiem, ale... ostatni raz przysiegam robie testy zaraz w dniu @ teraz bede czekala ok 2 tyg po. heh sama nie wierze w to co mowie ☺

Dziewczynki nie wiem czy widzieliście moj poprzedni wpis? Byłam u ginekologa najlepszy z polecenia i co powiedział .... KURDE dzisiaj mam 9 dzień cyklu i wszystko ok , a najśmieszniejsze jest to, ze moje jajo ma 19 mm!!!! Kurde juz w 9 dc jestem w szoku owu za 2 Max dni
Ja bardzo często mam owu w 11 - 12dc a cykle 28-29 dni. Także nie ma się co zastanawiać tylko dzialac[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Mnie piekła jakby - dziwne uczucie to było. Kilka razy to czułam. A teraz - mam duże piersi, i czuję od czasu do czasu takie jakby "ruchy robaczkowe" w brzuchu, ale nie przez cały dzień. Czasem jajnik zakłuje. Za to z soboty na niedzielę, normalnie myślałam, że okres dostanę - tak mnie brzuch bolał. A potem wszystko się wyciszyło. I wieczorem jestem wzdęta. To wszystko.:)
To nic tylko w ciąży chodzić :D
Ja czuję strasznie to kłucie prawie cały czas , żeby tylko przeszło! Uczucie takie jakby ktoś igiełki wtykał. Pożyjejemy zobaczymy :happy:
Ja jutro mam termin @ więc przygotowuję się na dziwne objawy :tak:
A co do ruchów robaczkowych mam podobnie ;)

reklama
Do góry