No i doopa, K poszedl na spacer z psami a ja ryczenie chcialam przy nim.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie załamuj się
Za wcześnie jeszcze na twoje łzy [emoji253]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i doopa, K poszedl na spacer z psami a ja ryczenie chcialam przy nim.
Nie załamuj sięsama mówisz ze jest za wcześnie na testowanie. Moja ciocia urodziła bliźniaki i żaden test nie chciał pokazać ze jest w ciąży [emoji854] poczekaj do terminu planowanej @ wtedy podobno powinno się robić testy
I tak wiem, ze sie nie udalo. Poprzednim razem jeszcze przed testem wiedzialam, ze jestem w ciazy. Teraz wiem, ze nie jestem.
Czulam klucie i bol jak miesiaczke ale moze przez chorobe fasolce nie udalo sie zagniezdzic.
Ide sie ogarnac bo nie chce aby K mnie widzial w takim stanie bo i jemu zrobi sie przykro.
Nie becz mała, pytonga za okno i do przoduZa wczesnie , wiem. Ale poprzednim razem juz mialam pozytyw w tym czasie. Zreszta, co ja sie dziwie jak cycki nie bola i nic innego sie nie dzieje.
Ale o tak mi smutno.
U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne
Ojojojooooj sie narobilo
Zadzwonilam do mego pizdogrzebka
Ja wiem. W poniedziałek wieczorem robiłam taki o czułości 10 - wyszła blada kreska, potem w środę rano - o czułości 25 - wyszła blada kreska. Oba były firmy Bobo test. Dzisiaj robiłam o czułości 25 - pink test i wyszedł mega bladzioch. Może test trefny, a może już wszystko przesądzone. Już sama nie wiem co robić.![]()
Emzilka no przecudowne krechy [emoji7]
U mnie biel vizira, leze w lozku i probuje sie nie poryczec.
Ja bardzo często mam owu w 11 - 12dc a cykle 28-29 dni. Także nie ma się co zastanawiać tylko dzialac[emoji12]
![]()
Kochana masz jeszcze czas do srody! Ja czulam, ze owulke mam wczesniej dlatego zrobilam wczesniej testEmzilka no przecudowne krechy [emoji7]
U mnie biel vizira, leze w lozku i probuje sie nie poryczec.
Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.