reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A chodzisz do gina prywatnie? Może spróbuj skonsultować się z innym ginem?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Prywatnie, przy pierwszej ciąży gdy mialam w 9 tygodniu krwotok a mój lekarz olal delikatnie mówiąc ze może cos tam żyje to wtedy ona bardzo mi pomagała w szpitalu prowadziła cala ciążę nawet na poród przyjechała specjalnie i po myslalam ze druga ciążę tez bym chciała żeby ona prowadziła i po tym jak się nie udało poszlam do niej ale niewiem czy nie e spróbować u kogoś innego.

reklama
Dziewczyny ja zwariuje z tymi testami owu. Wczoraj pojawiła sie kreska słaba, a dziś jest jeszcze słabsza to owu była ? Nie była ? O co kaman?
bb2cc60c50d02f478b49c433e2970fd0.jpg
to z dzisiaj
80227627ffeb7175de6fa2a346259e45.jpg
a to wczorajsze
Jaka Wasza interpretacja? [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z tymi cholernymi testami nie mogę dogadać...ale jak widzę nie jestem sama ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie dziś 20dc, nie wiem czy owu miałam, czy nie. Wszystko okaże się koło sylwestra... Mam małą nadzieję, że może sylwestra w tym roku spędzę na trzeźwo, ale zobaczymy...

Windy, Paraplu, dziś czy jutro testujecie? Termin @ chyba macie na jutro??

qdkkx1hpzei65q7s.png
U mnie też 20 dc, ale jestem pewna, że owu była :) kciuki

U mnie też 20 dc, ale jestem pewna, że owu była :) kciuki
O, a kiedy będziesz testować??

Ja nie wiem jak u mnie owu, od 15 dc miałam plamienia 3 dni, w zeszłym cyklu gin mówił, że prawdopodobnie okoloowulacyjne, ale @ przyszła 2,5 tygodnia po spodziewanym terminie... Czy to możliwe, żeby owu była później kolejny raz? Odstawiłam wtedy anty...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
To był mój pierwszy i ostatni raz bo stresuje sie bez sensu i siedzę i rozkminiam a to bez sensu !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też by mi pewnie psycha siadła, dlatego wolę nie wiedzieć :-) póki co nie nastawiam się, bo moje ciało płata mi figle... Tydzień temu jajnicor trochę bolał, ale to może z godzinę przed snem, później nie wiem, bo spalam, dzisiaj rano też mnie kłulo. Co lżej na głowie, to może łatwiej zajść :-) przykładem jest Mikaduchna, pamiętam jak miesiąc temu była przekonana, że nic z tego nie będę, a tu proszę... :-) trochę człowiek odpuści i się udaje :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry