reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@kacha10 Kachozaurus więc ;) oby to szybko się zmieniło...:)

@queen_b jak u Ciebie kochana?! Co tak milczysz??

Coś czuję, że Windyzaurusa.nie będzie :D

@Spark a tak jakoś milczę ;-) ale Was staram się czytać ! Grzecznie sobie odliczam czas do czerwca ;-) ale moje M i tak mecze [emoji51][emoji23] dziś 14dc narazie orzytukasy były 8,11,13 dc ;-) gdzieś się jakaś nadzieja tli ze a nóż widelec uda się naturalnie ;-) w każdym razie jestem w połowie 29cs. A jak u Ciebie kochana ?

Zafasolkowanym gratuluje !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kochane, zaczynam 4 cykl starań i idę do gin. Trochę za szybko bo w 4 dc więc pewnie będzie @ jeszcze. Planuję powiedzieć że nie udaje nam się i pytanie do was... Czy może coś mi dać na,, podrasowanie,,? Czy to dopiero po roku starań??

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzwonie do lekarza, ze chce zrobic beta a baba sie mnie pyta Czy mam order od lekarza[emoji15] Ja jej, ze nie, wizyte mam jutro I chcialabym miec juz ze soba wynik. Powiedziala ze skoro mam wizyte jutro rano to od razu po niej zrobimy test z krwi. Tak mnie zatkalo ze nie wiedzialam co powiedziec [emoji43] kiedy bylam w pierwszej ciazy zaczynałam ja w Polsce i żadnego skierowania nie potrzebowałam, sama sobie zrobiłam dwa razy[emoji35] i potem juz wyjeżdżałam w połowie 7t do stanow. Także tutaj pierwszy raz jestem w ciazy od poczatku i takie numery?! Jestem wsciekla

Ja dzwonie do lekarza, ze chce zrobic beta a baba sie mnie pyta Czy mam order od lekarza[emoji15] Ja jej, ze nie, wizyte mam jutro I chcialabym miec juz ze soba wynik. Powiedziala ze skoro mam wizyte jutro rano to od razu po niej zrobimy test z krwi. Tak mnie zatkalo ze nie wiedzialam co powiedziec [emoji43] kiedy bylam w pierwszej ciazy zaczynałam ja w Polsce i żadnego skierowania nie potrzebowałam, sama sobie zrobiłam dwa razy[emoji35] i potem juz wyjeżdżałam w połowie 7t do stanow. Także tutaj pierwszy raz jestem w ciazy od poczatku i takie numery?! Jestem wsciekla

Spokojnie Kochana, nie ma co sie denerwowac... Zrobisz najwyzej jutro... W Pl mozna prywatnie zrobic, tak jak ja dzis... U Was nie ma takich mozliwosci?

@cheebay dziewczyny które mieszkają poza pl często mowia że właśnie bety nie mogą zrobić, tylko ze skierowaniem. Widać tutaj w końcu jakiś luksus. [emoji16] [emoji38]

A mnie brzuch zaczyna boleć jak na @... [emoji17] do tego jeszcze dziwnie piecze.... Ech, chyba jednak wstrzymam się z testem...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

@cheebay dziewczyny które mieszkają poza pl często mowia że właśnie bety nie mogą zrobić, tylko ze skierowaniem. Widać tutaj w końcu jakiś luksus. [emoji16] [emoji38]

A mnie brzuch zaczyna boleć jak na @... [emoji17] do tego jeszcze dziwnie piecze.... Ech, chyba jednak wstrzymam się z testem...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
O nie, precz malpiszonie... Moze to macica Ci sie rozpulchnia, powieksza a nie @ zbliza :)

@Emzilka oby! Chociaż pewnie spanikuje jak zobaczę pozytyw [emoji1]

Dziewczyny, wysłałam B po test... Myślicie że mogę go zrobić jeszcze dzisiaj czy poczekać jednak do jutra... @ pojutrze, nie wiem czy z kolejnego sikańca coś wyjdzie.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry