Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widac kreske, gratulacje moja Kochana!!!!Pink test mnie oszukał
Przed czasem pomiaru po 3 siusiu:
Zobacz załącznik 788688
Po czasie ...
Zobacz załącznik 788689
Zobacz załącznik 788690
no jaka fajna kreska ♥No już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
Super!! Nessi opowiadaj, czy byly jakies objawy?No już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
Aaaaaaaaaaa! Gratulacje! Cudowny prezent na święta! Muwiłam że te są dobreNo już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
Super!! Nessi opowiadaj, czy byly jakies objawy?![]()
Kupiłam mojemu pióro ...wsadzę tam sikaczaAaaaaaaaaaa! Gratulacje! Cudowny prezent na święta! Muwiłam że te są dobre
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zarąbisty pomysł! To będą nie zapomniane chwile [emoji7]Jakieś 3 dni temu pisałam, że boli mnie jajco ...dużo śluzu białego ..zalewa mnie dosłownie. Co chwila sprawdzam czy to oby nie @Cycki lejące, troszkę ckliwe sutki i tyle ...Największy objaw to apetyt, zwalałam to na CLO
To która teraz ?
Kupiłam mojemu pióro ...wsadzę tam sikaczaZobaczymy czy nie zemdleje
![]()