reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

od paru dni mam wieczorami taka zgagę ze odbiera mi ochotę na cokolwiek , jedyna rzecz która pije to szklaneczka wody z soda ,ulga szybko ale na chwile tylko :(
Powtorze po raz kolejny - gotowany napar z ziaren siemienia lnienego

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Dziewczyny help. Mam ból...du*y [emoji16] i to dosłownie. Od jakiegoś czasu jak usiądę, albo wstanę a później chodzę boli mnie pośladek. Nigdy tak nie miałam. Zastanawiam się czy to ma związek z ciąża- no ale chyba ma ;) tak jakby kości mnie bolały w tyłku. Ma tak któraś?

p19u9jcg81ehxczt.png

Witam się i ja :)

Śledzie i ryba po grecku zrobiona, jak synek uśnie to pakowanie reszty prezentów, a jutro krojenie sałatki i sprzątanie.

Wesołych Świąt kochane [emoji320]

7u223e3kwboc3bjp.png

Czyli masz Hashimoto? Niestety tak naprawdę nie ma metody leczenia tej choroby (jak wszystkich autoimmino) jedynie wspomaganie. U mnie cuda potrafiła zdziałać dieta- bezglutenowa i beznabialowa. Było cieżko ale naprawdę dobre wyniki miałam. Teraz wróciłam do normalnego jedzenia i niedość ze sie czuje fatalnie to hormony szaleją.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzam ze dieta dziala. Ja mam grevesa-basedova taka odwrotbisc hashimoto. Tez autoimm. Dzieki diecie uniknelam opwracji, hormony w normie a przeciwciala zeszly do zera. Ale najpiwrw usunelam gluten i czekalam z odstawieniem nabialu. w moim przypadku wystarczylo odstawienie glutenu.

W zwiazku z tym dzis zrobilam dwa coasta bezglutenowe ba sqoeta i pierogi . pierwszy raz.. Nie bede wiecej robic bo szkoda robory. Trudno, zycie bez pierogow bedzie nadal :) nalesniki mi juz super wychodza, ciasta tez.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Dziewczyny help. Mam ból...du*y [emoji16] i to dosłownie. Od jakiegoś czasu jak usiądę, albo wstanę a później chodzę boli mnie pośladek. Nigdy tak nie miałam. Zastanawiam się czy to ma związek z ciąża- no ale chyba ma ;) tak jakby kości mnie bolały w tyłku. Ma tak któraś?

p19u9jcg81ehxczt.png

Mnie jakiś tydzień temu tak bolała kość ogonowa ze nie umiałam siedzieć a jak ju usiadłam to był problem e wstaniem . To podobno ma związek z ciąża ale nic groźnego po prostu tak się dzieje , mi już przeszło samo przyszło sama poszło

Mnie jakiś tydzień temu tak bolała kość ogonowa ze nie umiałam siedzieć a jak ju usiadłam to był problem e wstaniem . To podobno ma związek z ciąża ale nic groźnego po prostu tak się dzieje , mi już przeszło samo przyszło sama poszło

Ehhh co za życie[emoji12] Ale w życiu nie pomyślałam, że będzie mnie bolał posladek[emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry