Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pamietam, myslalam niedawno o TobieHejPamięta mnie ktoś jeszcze?
Wracam do grya raczej dopiero zaczynam. Byłam z Wami jako odkladaczka. Teraz oficjalnie czekam na dwie krechy
Powodzenia nam życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam schizę, myśli czarne ...chyba po poronieniu nie da się pozytywnie myśleć. Albo mam dzisiaj taki dołująco-stresujący dzień.przeciez jest ladna kreska![]()
a myslisz, ze ja takich dni nie mialam na samym poczatku ciazy?Ja mam schizę, myśli czarne ...chyba po poronieniu nie da się pozytywnie myśleć. Albo mam dzisiaj taki dołująco-stresujący dzień.
Wiem Luxiaa myslisz, ze ja takich dni nie mialam na samym poczatku ciazy?
mnie nic nie pocieszalo, po stracie czlowiek jest tak wystraszony, ze hejWiem LuxiaI to jest dobijające ...że człowiek zamiast się cieszyć to czeka na najgorsze
Zrobię sobie gorącej czekolady na poprawę humoru:/ chyba ..
w sumie to juz po TYM DNIU, bo mialam wedlug @ na 26 a wedlug usg mam na 30 grudniaLUX a Ty się jeszcze kulasz widzęjak nastroje przed TYM dniem?
Nessi to chyba naturalneale jak sama widzisz trzeba być dobrej myśli, bo po co być złej
mi Lem i Ten cytat pomagal przy problemach w pracy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam, pamiętammnie nic nie pocieszalo, po stracie czlowiek jest tak wystraszony, ze hejzreszta pamietasz pewnie moje poczatki?