reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry, u nas tez od wczoraj mocno wieje. Mialam Radka do mc donalda zabrac, alr strach wyjsc z domu z wozkiem.

Dora, brzuszek bedzie jeszcze 5 ms rosl i fakt - im mniejszy wyhodujesz tym szybciej zniknie ;-) wiem co mowie - mam porownanie haha

Jeszcze nie caly miesiac i kolejny dzieciaczek bedzie :-D
MalaMi - macie juz to imie wybrane?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
U mnie z jedzeniem tez tak srednio.
Kulcia współczuję zatrucia. Ja dzien przed wizytą u gin tak wymiotowalam bo zatrulam sie smakowa woda mineralna. Jak weszlam u niej na wagę to az w szoku bylam... A w poczekalni siedzialam z torebka foliowa. Pominę fakt ze nie mialam sily sie dobrze wydepilowac i pojechalam taka niedogolona. Ale bylo mi wszystko jedno, byle tylko sprawdzić czy wszystko dobrze z maluchem.

Pytałam się już ich dwa razy i wczoraj Z, ale ona odpowiada że jak będą jechać to dadzą znać. Przecież nie będę pytać co chwila. Mama powiedziała że da mi żarcie bo dużo jej zostało po świętach :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania co za tesciowie ehhh. masakra.
mierzylam niedawno brzuch i sie przerazilam.... 120cm. i jak siadlam przed lustrem to stwierdzilam ze brzuch jak przy trojaczkach.

Hej i ja witam sie po swietach.
Lila dzis mi goraczkuje i kaszla bo siostra byla na chrzcinach z synem chorym no i juz moja gotowa. Do lekarza mam wizyte z nia dopiero na 19. U nas tez wieje strasznie ze od rana pradu nie bylo dopiero dali.
Dora super wygladasz:) mi po porodzie zostal niestety jeszcze brzuch i nie wiem kiedy go zgubie :(

Viola ślicznotka!!:) jak bedziesz na kompie to wstaw jeszcze[emoji7]

Kulcia smekte wypij. Zdrówka!

Nuśkaaa tylko na początku jej postw te granice, bo potem ciężko będzie...

U mnie tylko wczoraj wiało.

reklama
Hej :) święta święta i po świętach :)
Ej mój syncio się zrobił jeszcze fajniejszy :) gada i zaciesza i w ogóle zakochana jestem w nim [emoji14] odwala mi haha
Uwielbiam święta pojadlam pyszności a dzisiaj też o McDonaldzie myślałam ale pada deszcz ze śniegiem więc wygrał obiad ze zdjęcia [emoji14]

Kulcia biedna :(
Dzwoneczku ja też mam brzuch do zgubienia.. Ale wiesz Nowy rok, nowa ja itp ;)
A tak serio to pora zacząć się ruszać bo już młodsza nie będę a skórą traci bardzo szybko elastyczność...

Stosuje któraś z Was olej kokosowy jako balsamu? Faktycznie nawilża fajnie?
Młodego też mogę tym posmarować? :)
1482847544-1d1mld.jpeg

Do góry