reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No kochana juz czas na ruchy co? 17 tydzień masz? Ja w 17 poczułam pierwsze .

atdctrd8ammce1aq.png
Do 21 tygodnia jest czas :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czas to i do 25 tygodnia może być , moja kumpela pierwsze rąk poczula późno i wszystko ok. Chodzi mi o to , że to już może być to [emoji14]

atdctrd8ammce1aq.png

No pewnie ze może być :)
Każdy chyba indywidualnie czuje.
Ja z córką byłam 20 kg chudsza i też poczułam dopiero w połowie 19 tygodnia tak jak teraz.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

hejka. u mnie wialo i nadal mocno wieje. jutro chyba zaczna robic nam dach [emoji5]
India chyba zostanje juz Amelka[emoji5] wszyscy mowia ze Amelka to i tamto to juz raczej tak bedzie[emoji5] w tym tyg skoncze chyba wszystko prac i moze prasowac i po nowym roku bede chciala zeby M lozeczko poskladal juz
Piekne imie [emoji5]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Ale napisalyscie :-)

Kulcia chyba mnie ominęło- gdzie byliście na święta?? Ze tyle jedziecie??

Dora super ze wszystko ok :-) i oby to juz byly ruchy dzidzi :-)

Sliczne brzucholki, ja juz zapomnialam jak to było :-) ogólnie do brzucha mi teskno ale kolejnej dzidzi to nie planuje :-)

My dziś nigdzie nie byliśmy przez ten wiatr.

Powiedzcie mi czy 5kup przy mm w ciągu dnia to duzo?? Ostatnie trzy pieluchy kazda z kupa. Niby normalne ale pierwszy raz az tyle zrobila i sie zastanawiam czy mam się martwic czy nie ma czym

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

No kochana juz czas na ruchy co? 17 tydzień masz? Ja w 17 poczułam pierwsze .

atdctrd8ammce1aq.png
No 17 tydzień 5 dzień Tylko kurna ja nie wiem jak to się czuję, a głupio by było swoje dziecko z "bąkiem" w jelitach pomylić to sobie 20 % marginesu błędu zostawiam ;) Ale dziś to ewidentnie coś innego było w życiu takiego czegoś nie czułam :)

Moja siostra mówi , że jak to ruchy to się usmiechniesz :) u mnie tak było i dopiero potem się zorientowałam

Viola w Myszkowie na Śląsku :) 350 km od domu

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry