reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja 05.01 ale mimo, ze cykl był całkiem dobrze obstawiony nie liczę na pozytyw, bo nic nie czuję oprócz tkliwych piersi i pobolewania w dole brzucha. A jak u Ciebie? Ile dni jestes po? Ja 6dpo.

Ja jestem prawdopodobnie 7 dpo. Może była dzień wcześniej. Ten cykl miałam odpuścić więc nic nie sprawdzałam. Przytulilismy się 16 dc, 17 dc, 19 dc a owu 20 dc wg kalendarzyka. Potem dopiero 22 dc, 25 i 26 hehe :) Ale jak coś się urodzi to raczej z 16, 17 lub 19 dnia ;)

reklama
Mi też to przeszło przez myśl ostatnio jak czytałam o problemach z zajściem w ciąże.....ja mam 51 przy 172cm. Ale z pierwszym też tak zaszłam i to szybciutko......więc to jednak wiek nie ma co się oszukiwać, przekroczona magiczna liczba 35 dobrze nie wróży hehe :-p
No tak już prawie babcia jesteś :) hehe. Daj spokój :)

Ja jestem prawdopodobnie 7 dpo. Może była dzień wcześniej. Ten cykl miałam odpuścić więc nic nie sprawdzałam. Przytulilismy się 16 dc, 17 dc, 19 dc a owu 20 dc wg kalendarzyka. Potem dopiero 22 dc, 25 i 26 hehe :) Ale jak coś się urodzi to raczej z 16, 17 lub 19 dnia ;)
Trzymam kciuki za tą fasolkę [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w takim razie w klubie chudzielców...
Ja zaszłam z synkiem przy wadze 48 (163 cm wzrostu) w wieku 35 a z córeczką przy wadze 49 w wieku 38 lat... Jak widać to jeszcze nie jest dramat - ani wiek ani waga...
U mnie chyba głowa przeszkadza najbardziej, ale to się wkrótce skończy bo zaczynam nowy biznes i nie będę miała czasu myśleć:rofl:

Tak trzymaj! Teraz jesteś tu gdzie jesteś dzięki temu, czym i kim byłaś... Ale przyszłość budujesz sama!!!

A jednak spotkałaś kogoś, z kim warto żyć, starać się i przeszłość zostawiłaś za sobą. Może rzeczywiście czas na definitywne cięcie?

No i witam nowe staraczki.
Magoo masz 100% racje.....to zdecydowanie głowa a i wiek nakręca tą głowę.....eh jak tu ją 'znieczulić' na jakiś czas...:oo:
Od dziś biorę się za fitness, zapisałam się w pt na masaż relaksacyjny i moje postanowienie noworoczne to bycie OPTYMISTKĄ :-) :) ... oby pomogło ;)

Witam w takim razie w klubie chudzielców...
Ja zaszłam z synkiem przy wadze 48 (163 cm wzrostu) w wieku 35 a z córeczką przy wadze 49 w wieku 38 lat... Jak widać to jeszcze nie jest dramat - ani wiek ani waga...
U mnie chyba głowa przeszkadza najbardziej, ale to się wkrótce skończy bo zaczynam nowy biznes i nie będę miała czasu myśleć:rofl:

Tak trzymaj! Teraz jesteś tu gdzie jesteś dzięki temu, czym i kim byłaś... Ale przyszłość budujesz sama!!!

A jednak spotkałaś kogoś, z kim warto żyć, starać się i przeszłość zostawiłaś za sobą. Może rzeczywiście czas na definitywne cięcie?

No i witam nowe staraczki.
Magoo masz 100% racje.....to zdecydowanie głowa a i wiek nakręca tą głowę.....eh jak tu ją 'znieczulić' na jakiś czas...:oo:
Od dziś biorę się za fitness, zapisałam się w pt na masaż relaksacyjny i moje postanowienie noworoczne to bycie OPTYMISTKĄ :-) :) ... oby pomogło ;)

Nessi jak się czujesz? Odpuściła Ci ta infekcja?
Pocieszylas mnie, bo o ile dobrze zrozumiałam wazysz 47 kg? Ja podobnie i martwilam się, ze niską waga może też być przeszkodą.
Dzwoniłam do gina, przyjąć mnie nie może bo nie pracuje do NeW YeAr - :) ale kazał iść na rejon po nystatyne i dupka ...no i kupiłam ...bo grzybek nadal dokucza. Od kilku dni targają mną mdłości, wczoraj doszły wymioty, a dzisiaj od rana mdłości brak...trochę się martwię.
W ciąży z synem ważyłam 45,5 kg, przytyłam około 15kg i znowu po porodzie wyszłam z płaskim brzuchem ...teraz ok 47 :)

To u mnie podobnie z obstawianiem.....owu w 14dc a przytulaski w 11dc, 12dc, 13dc a pozniej z 15dc/16dc w nocy i 16dc. A czujesz coś?

reklama
Do góry