reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi hormony buzują ;)
No dobra jak przez dzidzie, to wybaczam :-D dzidzia jest tu władcą

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja właśnie nie pamiętam, żebym miała jakieś mdłości, chyba delikatne, a dwa razy zwymiotowałam i tyle. Jakoś praktycznie bezobjawowo przechodziłam ciążę :-) jedynie piersi miałam ogromne. Dopiero później się zaczęło.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Końcówkę też marnie wspominam zwłaszcza przez brak kontroli nad pęcherzem. Jak ja się cieszyłam po porodzie ze nie muszę już mieszkac w wc

Ja chodzę taka przetrącona..temperatura 37.0 a w brzuchu niczym kamień i zapomnieć nie daje bo tak ciągnie...spać nie mogę... a 1.1 powinna być @... oszaleje do tego czasu... nie wiem czy to po tym badaniu na drożność bo ciężki to był dla mnie dzień czy coś się dzieje ale kuje mnie aż w pachwinie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam takie fazy ostatnio ...K mówi, że jak wytrzyma ze mną 9mc- to ma z góry za odwagę i mękę drogę w niebiesiach otwartą ;D
Domyślam się... Ja mam teraz tak, że czasem taki mnie wkurw w środku złapie, że w sumie nie mam powodu, ale chodzę zła jak osa. Może jednak @ się zbliża

qdkkx1hpzei65q7s.png

Końcówkę też marnie wspominam zwłaszcza przez brak kontroli nad pęcherzem. Jak ja się cieszyłam po porodzie ze nie muszę już mieszkac w wc
To było najgorsze... Mi się zaczęło w 6 miesiącu, brzuch mi się stawiał i od końca 7 miesiąca musiałam leżeć do samego końca, tylko do toalety mogłam wstać, a wstawałam co godzinę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry