Morela_87
Fanka BB :)
temat ocen już był tu wałkowanyJa nie zauważyłam że są jakieś oceny, mam tylko lubię to [emoji6]
Dzięki za info
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
temat ocen już był tu wałkowanyJa nie zauważyłam że są jakieś oceny, mam tylko lubię to [emoji6]
Dzięki za info
Już możesz zacząć działać hehe tak co drugi dzień wystarczy, żeby się plemniczki nadążały regenerowaćZobacz załącznik 789362 chyba owu sie zbliża dzis 11 dc
No juz działam bylo w 7, 9 no i dzis w 11 DC bedziemy działać i tak co 2 dni aż bede widziala temp na wyższym poziomieJuż możesz zacząć działać hehe tak co drugi dzień wystarczy, żeby się plemniczki nadążały regenerować
Ja 12dc zbieramy się do roboty dzidzia trzeba zrobićZobacz załącznik 789362 chyba owu sie zbliża dzis 11 dc
No juz działam bylo w 7, 9 no i dzis w 11 DC bedziemy działać i tak co 2 dni aż bede widziala temp na wyższym poziomie![]()
powodzenia Dziewczyny !Ja 12dc zbieramy się do roboty dzidzia trzeba zrobić![]()
Może jutrzejszy dzień będzie dla nas szczesliwy :-)Oby nie Kochana! Oby dwie piękne kreseczki były!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja miałam sen, że były takie dwie piękne, dorodne...
Ale boję sie testować... smutno będzie zobaczyć biel