reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wreszcie Was nadrobilam :)
Ten rok byl dosyc dziwny, kolejny rok staran o dziecko przeplatany duza iloscia wyjazdow z pracy, checia rzucenia tego wszystkiego i checia powrotu do Polski albo przeprowadzki gdziekolwiek byle by nie zostawac tutaj. Ale w sumie wszytko zostalo po staremu i jest dobrze. Tylko starsza sie zrobilam, 31 :) Mam nadzieje ze kolejny rok nie bedzie gorszy i tego sobie i Wam zycze. No nawet zeby 2017 byl najlepszy ;)

Jak tam nastroje po Sylwestrze?
Ja dzien zaczelam wspanisle hehe, nie ma to jak monitoring w klinice o 10 rano po imprezie :) ale udalo sie dotrzec, zaczynam dzisiaj zastrzyki z gonalu, kolejna wizyta w piatek rano.

Jak tam nastroje po Sylwestrze?
Ja dzien zaczelam wspanisle hehe, nie ma to jak monitoring w klinice o 10 rano po imprezie :) ale udalo sie dotrzec, zaczynam dzisiaj zastrzyki z gonalu, kolejna wizyta w piatek rano.
Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?
ja jak porzadnego kielicha wypilam wczoraj to i gardlo ok :)
ja jutro monitoring o8.40 i moze iui :)

Ja to? dzis są otwarte kliniki? ale super, od razu z marszu dnia1 go stycznia juz dzialasz! mniej wiecej wiesz kiedy bedzie owu i iui?
ja jak porzadnego kielicha wypilam wczoraj to i gardlo ok :)
ja jutro monitoring o8.40 i moze iui :)

Ale fajnie, juz jutro moze bedziesz po IUI :) Kciuki!!!
Tu gdzie mieszkam kliniki sa otwarte 7 dni w tygodniu niezaleznie czy jest swieto czy nie. w sumie to ma sens bo sobie same nie wybieramy dnia cyklu :)
Co do owulacji to jestem stymulowana a pozniej biore ovitrelle na pekniecie wiec patrzac na ostatni cykl to pewnie IUI wypadnie okolo 11 stycznia, chyba ze teraz dluzej pecherzyki beda musialy rosnac bo w tym cyklu mi zmniejszyli dawke gonalu.

przyznam się..... jestem jakas niespokojna przed jutrzejszym badaniem nie to ze się go boje ale jakoś tak dziwnie......przepraszam musiałam o tym naskrobać

reklama
Do góry