reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
No właśnie ja jak gruby swetr włożę to ledwo się zapinam a ostra zima idzie, nie chciałabym z brzuchem na wierzchu chodzić dlatego tak się cieszę z tej kurtki :D
U nas mąż ma mocne geny. Syn jest jego klonem a córka już mieszana z twarzy, min cała ja ale włosy ma jasne, karnację bardziej po mnie (nie typowej blondynki jak syn i mąż) a oczy ma mieszane niby niebieskie ale do okoła źrenicy brązowe. Tak ją pomieszało, teraz też pewnie będzie blondyneczka po tacie ale może chociaż oczy w całości po mnie hehehe

Ja się w szerszą kurtke zaopatrzylam w listopadzie i śmiało nawet dwa swetry założę i jeszcze będę miała luz.

Zależy jak daleko w boku, i jak takie szybkie drgania to mi się wydaje że to nerw jakiś. Na zasadzie jak oko skacze albo ja tak mam na nogach też w nie których miejscach.
No wlasnie ja miałam taki problem z ruchami ze miałam wrażenie ze to.mij puls czuje ale jednak jak pierwszy raz dziecko mnie puknelo to od razu wiedzialam ze to jednak nie puls[emoji12]

Właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia :) Pani powiedziała że to najwyższy czas bo później już nie będzie miejsc :) zaczynam 24.03 kończę 9.05. Bezpłatnie:) brak meldunku w W-wie ie jest problemem :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja kurtkę tez kupiłam w listopadzie, bo moja wcześniejsza zimówka bardzo opięta. I o ile tania nie była - ta nowa - to ma miejsce nawet na 7-8 mczny brzuch, ale mogę tez nosić ją bez ciąży bo ma wąskie ramiona i górę.

Co do ruchów to u mnie raczej delikatne pływanie rybki/pękające bąbelki. Głęboko w środku. Ja mam jednak łożysko z przodu wiec odczuwa się to delikatniej.

oar8pg4njiayxtbm.png

Do góry