29 dc jutro miałam dostać okres.który to dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 dc jutro miałam dostać okres.który to dc?
Aaaaaaaaaaaa, gratulacje!!!!!!!Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!![]()
Izabela tez widzę gratuluję !!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a powiedzcie mi jak się mają testy owulacyjne do ciąży ?? Jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne czy jak? Bo mam ich sporo i tak sobie zrobiłam jeden.
Też tak zaszlam sprawdzoneMiffy robiłam przy synu a ja olałam starania totalnie. Ten grudniowy cykl to było sporo drinków i mega dużo sexu
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie. Jakoś nie mam odwagi dzwonić na prywatny numer. Dzwoniłam na Zieloną-nie odbierają, dzwoniłam na prywatny gabinet-nie odbierają... Załamka
Spark hahaha no alkohol idealny na niepłodnośća co do Pabiana tak ja, ide do niego na wizytę 20.01 idziesz ze mną
bierze 100zł.
Bertha wiesz co ja nie za bardzo monitorowałam ten cykl coś tam lewy jajnik pobolewał. Z apki wynika że owu była 16 dc sex był 14 dc15 dc a potem 19 dc ( tylko chyba po 2 może 3 razy) i tyle.
Pierwszy test to bobo-test wyszedł jakis przeceniony za 5 zł, ten gdzie lepiej widać to z rossmana pinktest.
Po owu mnie piersi bolały ale to normalne u mnie jest przed okresem o i podbrzusze boli jak na okres więc nie zważałam na to. Ale dzisiaj nad ranem jak sie na piersiach położyłam i nie umiałam na nich spać tak bolały a potem rano mdłości i sutki których dotknąć nie można pomyślałam że może coś sie dzieje.
Nie szyjki nie sprawdzam bo ręke mam za krótkąA szyjkę sprawdzasz? Śluzu w ostatnich dniach duzo miałaś czy normalnie, czy sucho?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku