reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1483613831-aaaaaa.jpeg
Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaaaaaaaa, gratulacje!!!!!!! :D Ale super :) ale chciałabym do ciebie dołączyć. :) moze sie jeszcze uda :)
Jaki to test? Jakiej firmy?
A opowiedz jeszcze jakie miałaś objawy po owu? Cyce, podbrzusze, szyjka, śluz?

Dziewczyny a powiedzcie mi jak się mają testy owulacyjne do ciąży ?? Jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne czy jak? Bo mam ich sporo i tak sobie zrobiłam jeden.

Pozytywne wychodzą :) Takze u ciebie chyba to to. :) trzymam mocno kciuki zeby teraz dobrze sie to wszystko potoczyło!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@nimitii powiadasz, że odkryłaś nowy lek na niepłodność- alkohol? :D

Dziewczyny któraś z Was pisała o dr Pabianie? Nimi Ty?
Ile bierze.za.wizytę z.usg?

Myślę, czy nie.zmienić lekarza.mimo, iż mój jest kochany...ale wydaje mi się, że potrzeba świeżego spojrzeni na.sprawę...:)

Spark hahaha no alkohol idealny na niepłodność ;) a co do Pabiana tak ja, ide do niego na wizytę 20.01 idziesz ze mną ;) bierze 100zł.

Bertha wiesz co ja nie za bardzo monitorowałam ten cykl coś tam lewy jajnik pobolewał. Z apki wynika że owu była 16 dc sex był 14 dc15 dc a potem 19 dc ( tylko chyba po 2 może 3 razy) i tyle.
Pierwszy test to bobo-test wyszedł jakis przeceniony za 5 zł, ten gdzie lepiej widać to z rossmana pinktest.

Po owu mnie piersi bolały ale to normalne u mnie jest przed okresem o i podbrzusze boli jak na okres więc nie zważałam na to. Ale dzisiaj nad ranem jak sie na piersiach położyłam i nie umiałam na nich spać tak bolały a potem rano mdłości i sutki których dotknąć nie można pomyślałam że może coś sie dzieje.

Spark hahaha no alkohol idealny na niepłodność ;) a co do Pabiana tak ja, ide do niego na wizytę 20.01 idziesz ze mną ;) bierze 100zł.

Bertha wiesz co ja nie za bardzo monitorowałam ten cykl coś tam lewy jajnik pobolewał. Z apki wynika że owu była 16 dc sex był 14 dc15 dc a potem 19 dc ( tylko chyba po 2 może 3 razy) i tyle.
Pierwszy test to bobo-test wyszedł jakis przeceniony za 5 zł, ten gdzie lepiej widać to z rossmana pinktest.

Po owu mnie piersi bolały ale to normalne u mnie jest przed okresem o i podbrzusze boli jak na okres więc nie zważałam na to. Ale dzisiaj nad ranem jak sie na piersiach położyłam i nie umiałam na nich spać tak bolały a potem rano mdłości i sutki których dotknąć nie można pomyślałam że może coś sie dzieje.

A szyjkę sprawdzasz? Śluzu w ostatnich dniach duzo miałaś czy normalnie, czy sucho?

reklama
A szyjkę sprawdzasz? Śluzu w ostatnich dniach duzo miałaś czy normalnie, czy sucho?

Nie szyjki nie sprawdzam bo ręke mam za krótką :D, a śluzu nie zauważyłam u mnie wcale od 2 miesięcy. Temperatury też nie sprawdzam. Wiesz ja to naprawdę olałam.

Do góry