Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Częściej słyszałam o tamtej placówce opinie pod tym względem niż o Koperniku, to wszystko, nie zagłębiałam się w temat, po prostu zasłyszana częstość opinii.Aim dlaczego wedlug Ciebie ujastek a nie Kopernik?
"Nie dam rady" to tak przy 80% porodach słyszałamTruskawka, nie mam pewności ale o ile dobrze ( a to trzeba by było pitwierdzic) było mówione, echo i organy wewnętrzne w 16tc najlepiej.
Z tego też powodu mam teraz w 16tc scan, no i Karo tez 16 ale nie wiem czy u nich zalecenia również są na 16.
Coś mi się pomieszało, czuje się jak w 1 trym. Nie dość ze zmęczenie i spanie, to jeszcze zapachy. Do tego dzis zachciało mi się spagetty, zrobione ale tak smierdzialo, zenie tknelam.. Nie wiem co jest..
Maffu coś na to w ciazy można?? Jak sobie z tym radzisz??
Czy tylko ja chwile przed parciem popadlam w panikę, że nie dam rady??
O ile jest to lekkie to jest to normalne i niegroźneDziewczyny przepraszam powiedzcie czy plamienie po stosunku powinno mnie zaniepokoić?
![]()
Ja podobnie. Od wizyty w grudniu do teraz, spadllo mi 1.5 kg.Samotnaja gdyby sie nasilalo i plamienie i bol brzucha to jedz na ip to sprawdzic.Samo plamienie nie musi o niczym zlym swoadczyc ale obserwuj sie.
Dziewczyny Wy tez tak apetytu nie macie ja jem 1/2 tego co przed ciaza.
![]()