reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczynki. Dopiero Teraz znalazłam chwilę żeby tu zajrzeć. Myślałam że już zobaczę piękne krechy magoo a tu cisza. Ale widzę że temat imion na tapecie. Z pierwszym synem nie mieliśmy dużych problemów i jest Tymoteusz. Za to wersji Tymon jakoś nie lubię i zwracam uwagę jak ktoś przekręca. Z drugim był już większy problem bo nie chcieliśmy jakiegoś oklepanego imienia no i stanęło na Ignacym. Teraz chciałabym dziewczynkę bo od zawsze marzyła nam się z mężem Antosia, więc jeśli się uda to pewnie zostanie Toska. Chociaż mąż jak się dowiedział o ciąży to potem zasnąć nie mógł i zaczął wymyślać imiona i to znowu męskie!!!!! Powiedziałam żeby mnie nie denerwowal. No ale wstępnie wymyślił Julka lub Mikołaja (owu miałam w Wigilię więc pasuje)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
chciałam odpowiedzieć na posty, ale mi gdzieś cytaty wcięło i już nie wiem co komu... jakaś lipa, nie wiem komu co chciałam odpisać.
kojarzę tylko, że M2b chciała wiedzieć, jak sobie ją wyobrażam - jako raczej szczupłą, ciemnowłosą i drobną dziewczynę z ogniem w oczach i ogromną pasją - jak coś robisz to angażujesz się w pełni...

Taaa, a weź to zdrobnij... [emoji15] [emoji23]

Haha [emoji1]

U mnie dzisiaj kurze białko [emoji15]
Czyżby znowu cykl miał się wydłużyć... [emoji24] [emoji36]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Właśnie ciężko zdrobnic[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

chciałam odpowiedzieć na posty, ale mi gdzieś cytaty wcięło i już nie wiem co komu... jakaś lipa, nie wiem komu co chciałam odpisać.
kojarzę tylko, że M2b chciała wiedzieć, jak sobie ją wyobrażam - jako raczej szczupłą, ciemnowłosą i drobną dziewczynę z ogniem w oczach i ogromną pasją - jak coś robisz to angażujesz się w pełni...
Ja też opis poproszę[emoji1]

Oj kochana a tak liczyłam na Twój test[emoji20]

aj, to nic... mam wrażenie, że coś tam widać i sama sobie pluję w brodę, że nie pojechałam jednak na betę - miałabym jednoznaczną odpowiedź - ale właściwie to i tak nie robię sobie nadziei.
choć wolałabym jasną odpowiedź i brak wątpliwości - bo huśtawka dobija mnie najbardziej...
następny cykl z clo... może się uda.

reklama
Oj marzycielka to ja jestem straszna.. Kiedy powinnaś mieć @ ?

Magoo jak sie tak człowiek mocniej przyjrzy to cosik widac ale slabiutko a na kiedy @ miala byc ???
no zdaje się wczoraj albo jutro... sama już nie wiem, bo ovu wyznaczyło mi na 8 dzień cyklu, a dziś jest 23 dc... głupia jestem i tyle... ale nawet jeśli coś było, to skoro zaczyna się plamienie to raczej lipa... to może lepiej nie wiedzieć?

Do góry