reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
adunnnia ale z ciebie wrzod na...
Moze zaloz swoj watek i tam sobie wprowadzaj swoje zasady bo tutaj tylko robisz krzywde.. a twoje pseudo kontry to zenada...
I NIE ŻYCZE SOBIE ZEBYS OBRAŻALA MOJE FORUMOWE KOLEZANKI !!!
Kto kogo obraza... Chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to one poprostu nie umieją sie podgodzic ze ktos ma inne zdanie od nich [emoji4]
A co do wchodzenia na forum to chyba po to jest zeby kazdy mial swoje zdanie a nie sluchal rad typu ja najlepiej wiem wszystko inne jest beeee[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też beta <0,1 mIU/ml .
Ja na nic innego nie liczyłam bo to był cykl przerwy ale dziewczyny mnie tu trochę wystraszyły jak już pisałam wcześniej. Teraz mogę sobie spokojnie czekać na @. A czuję że nadchodzi wielkimi krokami. I od nowego cyklu startować z IUI. Chyba ostatnią...

dziewczyny po in vitro bardzo proszę o radę odnośnie klinik in vitro w warszawie i mniej więcej kosztów... czy w 13 tys. jest szansa się zmieścić razem z lekami?? Jakie badania trzeba mieć zrobione i jak długo są one ważne... ja mam wirusologię całą swoją i męża.. poza tym chlamydie i czystość (ale czystość to wiem ze ważna tylko 2 m-ce). Poza tym jak wygląda in vitro technicznie. Czy np. jak często mąż musi być w klinice w czasie całej procedury bo on ma strasznie ciężko z wyrwaniem się z pracy. bardzo proszę o informację na ten temat jeśli możecie mi doradzić to będę bardzo wdzięczna.
Tak mi przykro [emoji20] . To co koniec z IUI?

Kto kogo obraza... Chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to one poprostu nie umieją sie podgodzic ze ktos ma inne zdanie od nich [emoji4]
A co do wchodzenia na forum to chyba po to jest zeby kazdy mial swoje zdanie a nie sluchal rad typu ja najlepiej wiem wszystko inne jest beeee[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Daj spokoj juz dziewczyno bo meczysz...jak twoj maz moze z taka przewrazliwiona na swoim punkcie maruda i wiecznie obrazona osoba wytrzymac...nie komentuj juz...

Joko, Jolancik - bardzo mi przykro. Ale mam nadzieję, że nie składacie broni.

Hanuta, a Tobie już gratuluję. Ovitrelle utrzymuje się w organizmie do ok 10 dnia od podania. Więc te dwie krechy to musi być TO!

Kredzia, jesteś wielka!

Witam Starą Gwardię! Miło znowu Was spotkać :)

Daj spokoj juz dziewczyno bo meczysz...jak twoj maz moze z taka przewrazliwiona na swoim punkcie maruda i wiecznie obrazona osoba wytrzymac...nie komentuj juz...
I kto tu kogo obraza ja Twojej ciazy ani meza nie obrazam ani nie poruszam w temacie i kto tu mowi o dobrym wychowaniu....[emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]

I kto tu kogo obraza ja Twojej ciazy ani meza nie obrazam ani nie poruszam w temacie i kto tu mowi o dobrym wychowaniu....[emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]

Sluchaj to ty napisalas ze nie jestem wzorem do doradzania bo mi sie iui nie udaly...ja jestem tylko ciekawa czy tobie sie udadza i nie opuszcze tego forum dopoki sie tego nie dowiem...napisze cos jeszcze...masz problemy z czytaniem i przetwarzaniem tego co czytasz...czy ja obrazilam twojego meza???? Najlepiej udaja ci sie riposty w postaci braw i kciukow...hahaha

Sluchaj to ty napisalas ze nie jestem wzorem do doradzania bo mi sie iui nie udaly...ja jestem tylko ciekawa czy tobie sie udadza i nie opuszcze tego forum dopoki sie tego nie dowiem...napisze cos jeszcze...masz problemy z czytaniem i przetwarzaniem tego co czytasz...czy ja obrazilam twojego meza???? Najlepiej udaja ci sie riposty w postaci braw i kciukow...hahaha
Nie bede juz z Tobą dyskutowac bo po co skoro i tak masz racje...szkoda czasu. Koniec tematu [emoji106] [emoji106] [emoji106]

reklama
Do góry