Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyslalam ci chyba jal nie wyślę jeszcze razBardzo chętnie ale nie dostałam zaproszenia [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czy mogę też dołączyć?
Zając głowę czymś innym [emoji14]Hej...u mnie dziś owulacja jak dobrze poszlo to 01.02 zobacze dwie kreski mam nadzieję,że wytrzymam i nie będę testowala wcześniej. Gratuluję wszystkim podwójnym kreskom najgorsze jest czekanie jak tu wytrzymać?
Poszlo
Szlak trafia jak się to czyta,bezdusznosc i złośliwość ludzi,ale przysłowie mówi prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie,kochana przynajmniej wychodzi jaki kto jest wredny
Czy mogę też dołączyć?
Juz Cie dodalamPoszlo![]()
Ja nauczyłam się, że prawdziwych przyjaciół poznaje się też gdy odnosisz sukcesy - paradoksalnie więcej przyjaciół "przyprawiło mi rogi" gdy zaczęłam spełniać swoje marzenia, niż gdy byłam szarą myszką...
Ja też bym w sumie chciała![]()