adamex barletta@Luxuorius daj namiary na taka bryke, bo rewelacja![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
adamex barletta@Luxuorius daj namiary na taka bryke, bo rewelacja![]()
Zmień!Tajna jest, takze nawet szukajac jej nie znajda. Tylko czlonkowie znajda ja w wyszukiwarce.
Zreszta moge zmienic nazwe na jakas totalnie od czapy [emoji23]
@NeSSi Ty masz zabojcze teksty, znajdz jakas smieszna nazwe od czapy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pompowane, daje rade po sniegu, idzie jak torpeda, w ogole zrobil wrazenie, bo mega duzo osob sie ogladalo, zwlaszcza kobietOn ma gumowe koła czy piankowe ?
Długie 16 dni [emoji1]U mnie 19dc więc myślę, że za 16dni będę testować
od wrzesnia zeszlo nam powietrze w naszym i musielismy pompowac i to prawada co pisano na forach o barleccie, ma slaby dostep do wentli do pomopwania@NeSSi ja jeżdżę taką bryką już drugi raz, prowadzi mi się lepiej niż x-landerka, i na pewno lżejszy jest, ale... koła mają taką dentkę, że masakraw obydwu przyypadkach moi szefowiee po ok 6miesiacach po peknieciu ich wynieniali detki na inne, bo te to cienkie takie, że masakra
oby Lux nie pękły
![]()
Musiał zrozumieć. Do końca wszystkiego mu nie powiedziałam. Po co ma wiedzieć. Mniej będzie wiedział dłużej będzie żył. Hehezrozumial?![]()
Acard tez?Zobacz załącznik 791646
Wyposażenie na 5 cykl starań [emoji1] do dzieła!!!!
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mu tylko powiedziałam że dołączyłam do grupy staraczek bo wkoncu my też się staramy o dzidziusia i sobie czytam.heh reszty wiedzieć nie musi.Izabela i co on na to jak mu wyjaśniłaś?ja czekam aż mnie też o to zapyta ten mój dziad.