reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha ja coś mojemu mówię o Lanvin (nie pamiętam co), a On: jaka Lawina, co Ty mi mowiisz dziewczyno... , a jaa:ahh nic nic:p
A On do mnie: ohhh Szparki szparki...

Padłam :D
Hahaha [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 791646
Wyposażenie na 5 cykl starań [emoji1] do dzieła!!!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Szparka murowana [emoji1]
Dziewczyny mam do was pytanie. Przed @ odkąd pamiętam zawsze bolaly mnie piersi i to do tego stopnia ze miałam problem się na nie nawet położyć. Od dwóch cykli brak bolu piersi przed @ z czego się cieszę ale też troszkę mnie to martwi, bo nie wiem skąd nagle takie zmiany. Może któraś z was tak miała?!
Ja tak mam... Jak zaczynałam brać witaminy i kwas to bolały cały czas, wcześniej przed @ też, dzięki temu ogarnialam że idzie [emoji1] od 2-3 miesięcy cisza, a jak zaczynają boleć to w połowie @ i bolą jeszcze po... Też nie wiem o co kaman. [emoji53]

Docia, buuuu [emoji17]

Lux, całkiem w pytkę ta twoja barletta [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama

Ja tak mam... Jak zaczynałam brać witaminy i kwas to bolały cały czas, wcześniej przed @ też, dzięki temu ogarnialam że idzie [emoji1] od 2-3 miesięcy cisza, a jak zaczynają boleć to w połowie @ i bolą jeszcze po... Też nie wiem o co kaman. [emoji53]

Docia, buuuu [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
I już niewiem czy mam się tym martwic. Zobaczę jak teraz będzie. I ile będzie trwał ten cykl bo ostatnio to było 32 i 27 a tak zawsze było 29.

I już niewiem czy mam się tym martwic. Zobaczę jak teraz będzie. I ile będzie trwał ten cykl bo ostatnio to było 32 i 27 a tak zawsze było 29.
Ja tez mam przeboje odkąd zaczęliśmy się starać, zawsze 30dc przychodziła @ więc tak mniej więcej owu wyliczalam. A tu 29,28, 32, 34... Teraz już liczę dla 32, bo cholera wie... A x naszym libido obstawianie cyklu pod każdą ewentualną owulke graniczy z cudem [emoji23]

Swoją drogą swędzi mnie lewy sutek od 2 dni, oszaleje zaraz [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja tez mam przeboje odkąd zaczęliśmy się starać, zawsze 30dc przychodziła @ więc tak mniej więcej owu wyliczalam. A tu 29,28, 32, 34... Teraz już liczę dla 32, bo cholera wie... A x naszym libido obstawianie cyklu pod każdą ewentualną owulke graniczy z cudem [emoji23]

Swoją drogą swędzi mnie lewy sutek od 2 dni, oszaleje zaraz [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
U mnie podobnie :( zwykle miałam 28-29 a ostatnie dwa: 26; 35... ciekawe jak długi będzie ten

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba jakaś plaga. U mnie od sierpnia jak patrzę w kalendarzu w tel cykle na przemian 28-29. A dzisiaj 31 i @ nie ma.
Może owu się przesunela? Ja czasami miewam cykle i 46dni więc mnie to chyba nic nie zdziwi w tym temacie [emoji12] a robilas test i biel? Może wstaw zdjęcie to ocenimy [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja się mega stresuje i mam nadzieję że nie przyjdzie @ chyba sama wkręcam sobie sprawę objawy a później znowu rozczarowanie. Ból brzucha od dwóch dni i wczoraj wieczorem mega wzdęcia aż spać nie mogłam ehhh oby się udalo

Docia, buuuu [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mam nadzieję :-*

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry