reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jutro termin @.
Basienko kochana głową do góry. Chyba naprawdę sobie trzeba odpuścić. To może głupio brzmi ale po klotni z mezem mówię że jak on taki ma być cały czas to ja nie chcę się z nim zapładniac dopóki myślenia nie zmieni. A tu na następny dzień pozytyw. Jaki ten los przewrotny :-D
Ja już się ciesze glaszcze się po brzusiu. Z mężem już chrzciny zaczęliśmy omawiac:-D aż w pewnym momencie musiałam stóp powiedzieć bo Teraz najważniejsze żeby się zdrowo rozwijało o takich rzeczach pomyślimy potem :)
Widzisz, czyli ten mąż jednak nie jest taki zły :-) i cieszy się z dzidzi, naprawdę gratuluję :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Widzisz, czyli ten mąż jednak nie jest taki zły :-) i cieszy się z dzidzi, naprawdę gratuluję :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png
On nie jest zły. Właśnie miałam pisać, że to nie jest tak, że on nic nie robi on i gotuje i sprząta i zakupy robi (wszystko kupi nawet tampony) nie ma żadnego problemu. Mówiłam, że on by nieba uchylił nie tylko mi ale wszystkim w rodzinie, przyjaciół. Tylko on ma z tymi pieniędzmi. Tak wypomina. Tłumaczy się tym, że on nigdy nie miał, że mu nigdy nikt noc nie dał. Na wszystko musiał zapracować, zarobić. Ja to rozumiem ale jesteśmy rodzina i ja też zarabiam. Trochę mniej ale też niemało.

On nie jest zły. Właśnie miałam pisać, że to nie jest tak, że on nic nie robi on i gotuje i sprząta i zakupy robi (wszystko kupi nawet tampony) nie ma żadnego problemu. Mówiłam, że on by nieba uchylił nie tylko mi ale wszystkim w rodzinie, przyjaciół. Tylko on ma z tymi pieniędzmi. Tak wypomina. Tłumaczy się tym, że on nigdy nie miał, że mu nigdy nikt noc nie dał. Na wszystko musiał zapracować, zarobić. Ja to rozumiem ale jesteśmy rodzina i ja też zarabiam. Trochę mniej ale też niemało.
Kochana, nikt nie jest ideałem. Każdy z nas ma jakąś cechę, która będzie kogoś denerwować. Mój np. też codziennie sprząta, zakupy ogarnie i nie tylko, ale np. jak go proszę, żeby coś zrobił, albo załatwił, to ciągle zapomina, co mnie tak wpienia, bo wiem, że i tak ja muszę o wszystkim pamiętać, bo inaczej nie będzie załatwione. Także widzisz, nic nie jest idealne :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czekam z zacisnietymi kciukami na ten Twój test :)[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ehhh, ja sobie nadziei nie robię nawet, ale chciałabym, żeby ta @ przyszła, bo zamiast dwóch cykli mam jeden długi i nawet nie wiem już, czy ta owu była, czy nie...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
Gratuluję [emoji323] [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry