reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie ja Bliźniak a mój ukochany Skorpion. Żyjemy razem wspaniale , ale to mnie wszędzie pełno i jestem takim dobrym duchem pelnym optymizmu. On opanowany i poważny realista. Czasem jest konfrontacja charakterów lecz szybko jest zgoda :) wiele sie od siebie uczymy :)

reklama
W wielu firmach nawet z ttych urlopów sie nie korzysta bo można premii nie dostać w miesiącu urlopu a czasem to juz rata kredytu w plecy. Podpisujesz tylko kwit ze dostałes za urlop kase której często też się nawet nie dostaje hehe

To ja juz wole sobie miec swoja mini firemke bo takie praktyki korpo-wiezien budza we mnie ogormny bunt.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny w końcu do was dotarłam i was nadrobiłam:ou mnie dziś nudy ale tutaj emocje są.
trzymam kciuki za jutrzejsze pozytywy!!
jeśli chodzi o znaki zodiaku to ja jestem byk a mąż bliźniak. ja uległa bezkonfliktowa choć uparta on uparty jeszcze bardziej, lubiący stawiać na swoim i ogólnie mocny charakter.dobrze że w tym wszystkim jest uczuciowy;)

i to moim zdaniem jest chamstwo... które nota bene nie byłoby możliwe, gdyby nie było osób, które się na to godzą...
No niestety w małych miejscowościach czasie nie ma lepszych opcji a każdy rodzinę na utrzymaniu ma. To ludzie ludziom zgotowali taki los ale ja zawsze mówię ze fortuna kołem się toczy

paraplu masz jakieś objawy w ogóle?
a tak poza tym co oznacza twoja nazwa Paraplu bo jestem ciekawa:Djeśli oczywiście chcesz powiedzieć?

U mnie ja Bliźniak a mój ukochany Skorpion. Żyjemy razem wspaniale , ale to mnie wszędzie pełno i jestem takim dobrym duchem pelnym optymizmu. On opanowany i poważny realista. Czasem jest konfrontacja charakterów lecz szybko jest zgoda :) wiele sie od siebie uczymy :)

Ja tez jestem bliźniak [emoji3] moj M to ryba ale jak dla mnie to urodzony Skorpion [emoji23][emoji23] charakterek to on ma

5 lat ze skorpionem, powiadasz.
To pomysl co ja przechodze bedac od 28 lat, 24h na dobe i to w swojej glowie ze skorpionem, bez mozliwosci ucieczki, urlopu na zadanie, czy chociazby wyjscia do innego pokoju [emoji23] to dopiero masakra [emoji23]

Paraplu, podziwiam i bije pokłony [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej dziewczyny w końcu was nadrobilam.
Bulbasek u mnie identycznie ja bliźniak m skorpion jakoś się docieramy ale u nas to ja mam trudny charakter czasem się dziwie ze wytrzymuje ze mna.

A może i ja sproboje z tymi nogami w gorze trzeba pomoc naturze :happy:

reklama
Do góry