reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Właśnie skończyłam zakładać to konto ale doopa bo trzeba potwierdzić osobiście tożsamość.
Żadnych komisji nie miałam a na zwolnieniu siedzę od 7tc. Pierwszy mc płacił pracodawca a teraz ZUS ale coś mi się wydaje że mało.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Może być tak że twój szef źle wypełnił zaświadczenie o twoich dochodach. U mnie tak było ze "przypadkiem" zapomniał wpisać tam mojego dodatku funkcyjnego.

reklama
Witam Was. Ja po polowkowym. Dziś 20t1d. Dzidzia zdrowa kręci się i kopie choć ja nie czuję ale wyjaśniło się że mam łożysko na przedniej ścianie które działa jak poduszka. Wszystkie wymiary w normie, serce mózg i inne narządy prawidłowe. Twarz śliczna choć cały czas zasłaniala się rączkami zdjęcia dokładnego nie mam ale na filmie jest fajnie nagrane może zrobię z tego telefonem to wrzucę. Cieszę się bardzo i odliczam 4 tyg do kolejnego usg aby znów zobaczyć moja dziewczynkę. Tymczasem padam po dniu pełnym wrażeń [emoji3] do jutra!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Aleinadd super,bardzo się cieszę,że u Twojej córci wszystko dobrze :)
Dzieki[emoji3] szkoda tylko że nie czuję tych kopnakow które tak dziś na usg pokazywała. W sobotę czułam takie pukanie z prawej strony to chyba było to. Mała musiała trafić gdzieś w boczek gdzie nie było łożyska. Może się powtórzy [emoji3] albo jak jeszcze podrośnie to będę czuć lepiej.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Witam Was. Ja po polowkowym. Dziś 20t1d. Dzidzia zdrowa kręci się i kopie choć ja nie czuję ale wyjaśniło się że mam łożysko na przedniej ścianie które działa jak poduszka. Wszystkie wymiary w normie, serce mózg i inne narządy prawidłowe. Twarz śliczna choć cały czas zasłaniala się rączkami zdjęcia dokładnego nie mam ale na filmie jest fajnie nagrane może zrobię z tego telefonem to wrzucę. Cieszę się bardzo i odliczam 4 tyg do kolejnego usg aby znów zobaczyć moja dziewczynkę. Tymczasem padam po dniu pełnym wrażeń [emoji3] do jutra!

p19ucsqv6rf79f3c.png
Gratuluje udanej wizyty!

5djylbetecfse5n6.png

Ja od 6 nie śpię . A mam dzien wolny wiec mogłabym chociaż do 8 pospac' :/

Chyba jakiegoś syfa załapałam :( infekcjia pochwy sie chyba przyplatala :/ a ginekologa mam za 3 tyg.wrrr :(

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Ja mam zraze do dentystow na NFZ. Każdy mnie wysyłał do chirurga usuwać bóle. Aż trafiłam na Dentystke, która w końcu leczy a nie usuwa i co dla mnie najważniejsze, zasypiam u niej na fotelu :) więc płace Ale chociaż nie płacze :)

Mocne znieczulenie ci daje ;) [emoji23]
A wiedziałyście ze w czasie ciąży oczywiście w gabinetach NFZ należy nam się bezpłatne leczenie kanałowe oraz te najlepsze plomby wiec warto leczyć żeby w ciąży :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry