Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam was w końcu [emoji6] wczoraj padłam po 21..
Siwa, trzymaj się dzielnie ! W końcu i Tobie będzie dane tulić malucha [emoji6] chociaż los skrzywdził cię okropnie.. jeszcze w taki dzień.. oby ci to szybko wynagrodził!
Zjarana, to dopiero twój drugi cykl starań prawda? Tez miałam taka presję i byłam zła, że jak to nie ma ciąży a syna stworzyliśmy za pierwszym razem.. teraz kończy się mój 6 cs ( w sobotę mam termin @ i jakoś jestem pewna, że przyjdzie..) wiadomo, jest smutek, żal ale teraz wiem, że to nie jest takie proste i trzeba walczyć dalej na spokojnie [emoji6] w końcu każdej z nas sie uda!
Bulbasek, tak, tak Ty juz po owu.. teraz dwa tygodnie czekania [emoji6]
Co do testów.. jak pierwszy raz zajrzałam na forum to sobie pomyślałam, że po co test wcześniej itd a będąc tu dłużej sama zaczęłam myśleć, że czasem warto wiedzieć wcześniej [emoji6] ja mam np termin na sobotę... nie nastawiam się, ale nadzieja zawsze jest i zastanawiam się, czy nie zrobić testu jutro.. a to dlatego, że popołudniu idziemy na imprezę i muszę być pewna, czy mogę się czegoś napić czy nie.. ( czy podpaski ze sobą zabrać [emoji23]itp)
Testuje ktoś dzisiaj??
Lanvin, kiedy testujesz??
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom