reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wedle ostatniej @ 7t2d
Wedle usg 6 tydzień z kawałkiem, tam dla każdego inny :)
A termin to mówiła, że 5 września zostaje ale ciąża będzie rozwiązana w 38 tygodniu, bo mam obciążony wywiad ..
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku
odpoczywaj dużo ,zajadaj witaminki ,
a i oczywiście życzę spokojnej ciąży kochana
Do mnie zawitały mdłości na dobre i migrena więc do bani ,
Ehh takie uroki ciąży

reklama
Dziewczyny czy , któraś orientuje się może czy dupek jako progesteron syntetyczny faktycznie może przeklamac wyniki hormonów? Nic w necie znaleźć nie mogę oprócz tego, że dziewczyny robiły badania po wywołaniu @.
Nie chce mi się czekać na tą @ bóg wie ile...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy , któraś orientuje się może czy dupek jako progesteron syntetyczny faktycznie może przeklamac wyniki hormonów? Nic w necie znaleźć nie mogę oprócz tego, że dziewczyny robiły badania po wywołaniu @.
Nie chce mi się czekać na tą @ bóg wie ile...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dupek nie powinien wyjsc bo wlasnie jest syntetyczny. Luteina wychodzi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa... strasznie mi przykro, naprawdę aż sie płakać chce[emoji26]
Cały dzien o Tobie myslalam, ze moze jednak to nie to, tylko plamienia jakieś [emoji17]
Jak to teraz wyglada, musi przyjść @ najpierw ?
Dobrze ze idziesz do lekarza teraz, sprawdzi wszystko i dostaniesz zielone światełko. Życzę ci zafasolkowania jak niczego innego! I zeby fasolek był silny jak nigdy, trzymam kciuki i bardzo Ci dopinguje[emoji8][emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przebrnełam przez ponad 400 postów- Wariatki :-D:-D:-D

Boziu od razu takie wieści Siwa jak to jest kuźwa nie sprawiedliwe!!!! trzymaj się jakoś mała... :-( :(

Alexandrax Megan brzuszki cud miód :-) :)

Nessi oooooo ale jazda podówjne gratulacje!!! :rofl::rofl2:

Witam nowe staraczki powodzenia dziewczyny :)
Wszystkim krwawkom zbierać siły na następny i ostatni cykl!!!! :*

Mnie krwawka w bambuko robi dzisiaj 29/28dc. Pewnie przez stres... jest 1:33 a ja spać nie mogę :( Mam o 10 bardzo ważne spotkanie z którym wiąże wielkie nadzieje. Trzymajcie kciuki :)

Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam was w końcu [emoji6] wczoraj padłam po 21..
Siwa, trzymaj się dzielnie ! W końcu i Tobie będzie dane tulić malucha [emoji6] chociaż los skrzywdził cię okropnie.. jeszcze w taki dzień.. oby ci to szybko wynagrodził!
Zjarana, to dopiero twój drugi cykl starań prawda? Tez miałam taka presję i byłam zła, że jak to nie ma ciąży a syna stworzyliśmy za pierwszym razem.. teraz kończy się mój 6 cs ( w sobotę mam termin @ i jakoś jestem pewna, że przyjdzie..) wiadomo, jest smutek, żal ale teraz wiem, że to nie jest takie proste i trzeba walczyć dalej na spokojnie [emoji6] w końcu każdej z nas sie uda!
Bulbasek, tak, tak Ty juz po owu.. teraz dwa tygodnie czekania [emoji6]
Co do testów.. jak pierwszy raz zajrzałam na forum to sobie pomyślałam, że po co test wcześniej itd a będąc tu dłużej sama zaczęłam myśleć, że czasem warto wiedzieć wcześniej [emoji6] ja mam np termin na sobotę... nie nastawiam się, ale nadzieja zawsze jest i zastanawiam się, czy nie zrobić testu jutro.. a to dlatego, że popołudniu idziemy na imprezę i muszę być pewna, czy mogę się czegoś napić czy nie.. ( czy podpaski ze sobą zabrać [emoji23]itp)
Testuje ktoś dzisiaj??
Lanvin, kiedy testujesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rossman facelle są ok. 5 szt ok 20 zł. Wstawiam dla porównania z domowym lab z tej samej próbki
1484777409-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie i moim zdaniem te facelle wychwytuja za bardzo ... używałam ich poprzednie 2 cykle i miałam ciemne obie przez 5 dni :/ a domowe laboratorium u mnie pokazuje jak trzeba[emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ostatnia edycja:
reklama
Wedle ostatniej @ 7t2d
Wedle usg 6 tydzień z kawałkiem, tam dla każdego inny :)
A termin to mówiła, że 5 września zostaje ale ciąża będzie rozwiązana w 38 tygodniu, bo mam obciążony wywiad ..
To jesteś realnie sierpniowka [emoji4] jeszcze raz gratuluję [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry