reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam pytanie z cyklu głupich. Czy na te testy Facelle siuracie bezpośrednio na ten pasek, który wystaje, czy do jakiegoś pojemnika? [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

A z latarką sprawdzalas? Ja swój też w poniedziałek chciałam wyrzucić, ale wzięłam latarkę i cień cienia cienia cienia był, dziewczyny niby też coś widziały, ciekawa jestem, czy faktycznie tam coś było, czy nie. Może u Ciebie też coś po światłem się pojawiło, a nie zwróciłaś uwagi?

Czyli jednak nie na luty? :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png
Tak za godzinę mam idę się zbierać:)

A z latarką sprawdzalas? Ja swój też w poniedziałek chciałam wyrzucić, ale wzięłam latarkę i cień cienia cienia cienia był, dziewczyny niby też coś widziały, ciekawa jestem, czy faktycznie tam coś było, czy nie. Może u Ciebie też coś po światłem się pojawiło, a nie zwróciłaś uwagi?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Teraz jak robiłam siku to już leci jasna krew, typowo @ u mnie.
Termin następnej @ wg ovia 21.02.
Zamówiłam wczoraj donga i sroke oraz nowy inofem mam nadzieję, że dojdzie chociaż dong.
Za Ciebie trzymam kciuki skoro był cień cienia cienia [emoji9]

I teraz robaczki moje kochane, proszę mi powiedzieć, jutro pójdę na badania z krwi to będzie 2dc. Lh, fsh, prolaktyna, ft3,ft4,atpo,atg. Coś jeszcze? Tylko tak żebym nie zbankrutowala bo to prywatnie będzie [emoji12]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@NeSSi jak otwiera forum to prawie zawsze najpierw wskakuje mi na stronę, gdzie na samej górze, jest Twój post, że: jutro będzie (_I_) zobaczycie, wspomnicie moje słowa...

No to teraz masz (_I_) (_I_) :D
Modlę się tylko by się oba utrzymały ...
Nie jeszcze bo nie mam potwierdzenia chce dziś do lekarza pójść po certyfikat. Tu zupełnie inaczej wszystko wygląda. Pierwsza wizyta w 12 tyg :errr:

Się tak boję o tego pęcherzyka wczoraj się tych farb nawdychalam 8h aż mnie gardło drapie :sad:
Będzie dobrze, ja w pierwszej ciąży malowałam całe mieszkanie ...od rana do wieczora w tym smrodzie siedziałam.

reklama
Do góry