reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzien dobry :-)ja tez sobie nie wyobrazam dnia bez kawy [emoji6] jak bylam w ciazy to lekarz mowil ze mozna pic tylko ze jedna lub dwie filizanki ;-)
Tyle ze na poczatku zwykle odrzuca od kawy ;-)
Mi sie tez snila dzis ciaza [emoji4] a tu leki zamiast przytulanek [emoji20]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie obudził lekki ból głowy dopiero teraz heh okresu brak ale jeszcze dwa dni są więc pewnie przyjdzie. Ale jeśli są przytulanki co 2 dni to raczej nie ma opcji ominieniacia owulacji więc czemu nie udaje się to mnie dziwi. Przecież wtedy plemniki cały czas powinny być w środku i pyk
Niby proste jajo+plemnik a jest milion innych czynników że się nie udaje...może plemniki słabe i żyją krócej np.tylko 24 h...może jajeczko,hormony,stres jakaś infekcja która nie daje objawów...ehhh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin, to moze razem sobie jutro sikniemy? [emoji12] z tym, że ja raczej po pracy dopiero..
piszecie o kawie.. ja pije tylko rozpuszczalna ale to raz dziennie po pracy [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A, niech stracę. Sikajmy! [emoji1] a czemu nie rano?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Moje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę :p

PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
no to ja się przyłączam tylko ja w biegu z odkurzaczem będę piła. mam nadzieję że to ci nie przeszkadza?:D;)

Do góry