Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum, do tej pory borykałam się sama ze swoimi demonami. Mam Hashimoto, zdiagnozowane w listopadzie 2015, po tym jak straciłam ciążę w 5tc. Od tego czasu nie udało się nam doczekać naszego cudu. Mam nadzieję że tu znajdę bratnie dusze
i przestanę się zamartwiać że jestem sama z tym 
reklama
Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum, do tej pory borykałam się sama ze swoimi demonami. Mam Hashimoto, zdiagnozowane w listopadzie 2015, po tym jak straciłam ciążę w 5tc. Od tego czasu nie udało się nam doczekać naszego cudu. Mam nadzieję że tu znajdę bratnie dusze
i przestanę się zamartwiać że jestem sama z tym 
magoo
Fanka BB :)
bardzo słusznie - nie dorosłaś do dyskusji na odpowiednim poziomie. tu , na forum trzeba się wykazać empatią, której najwyraźniej ci brakuje, oraz taktem i szacunkiem do innych. każda z nas czasem wzdycha, kiedy nowa staraczka zadaje pytanie z gatunku podstawowych, zadane już 50 razy na tym wątku, ale do tej pory nikt nikogo nie odesłał, żeby się douczył.Dobrze kontynuujcie swoje kolko wzajemnej adoracjia ja sie juz nie odzywam nie sugeruje i nie wtracam
![]()
Ale dla ciebie zrobię wyjątek - zanim zechcesz ponownie kogoś tu prowokować - doczytaj najpierw, jak należy dyskutować, żeby nie obrażać swoich interlokutorów... a następnie proponuję zaawansowany kurs empatii. na tym wątku raczej nie zagrzejesz miejsca z takim podejściem...
Spark
Alpine spokojnie, nie chce żeby przeze mnie byly jakieś zgrzytyDobrze kontynuujcie swoje kolko wzajemnej adoracjia ja sie juz nie odzywam nie sugeruje i nie wtracam
![]()
Dawaj dziś i jutro ma byćŁo matulu... nadrobić Was to wyczyn godny złotego medalu
Mam pytanie z serii "niezbyt mądre". Teoretycznie dziś mam 15 dc. Śluzu dużo, wygląda super. Wczoraj bolał mnie lewy jajnik, myślę że to wina torbieli, pewnie nadal tam są. Dziś boli mnie prawy i mam nadzieję że to pozytywne odczucia bóloweCzy jeśli wczoraj było bzykanko, dziś też powtórzyć czy spokojnie poczekać do jutra?
W pracy jeszcze żadnych wieści, ale jutro idę na górę b o mam dość czekania, które pewnie popsuje mi weekend, a tego bym nie chciała
Nessi trzymam kciuki za obie fasolki!!!!!
Widze ze kojelna obrażona, matko boska, tutaj juz nikomu nic nie mozna powiedziec, serio. Tym bardziej zwrocic uwagi.... Sorry, ale taki sposob "pomocy" i "sugerowanie" douczenia sie jest conajmniej nie na miejscu. No ale trzeba znac podstawowe zasady obycia, jakos sobie poradzimy bez twoich "sugestii" i "wtrącania" 
@panna.jednorożek696 , witaj! Czadowy awatar!
@panna.jednorożek696 , witaj! Czadowy awatar!
4 październik jeśli się udamififi04 super będziesz wrześniowa?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda ze nie u nas
magoo
Witaj i wybacz od razu, że "wpadłaś" na burzę - to dopiero 3 na tym forum, normalnie to my się tu wspieramy a nie kłócimy. I zapewniam, że nie wybucham tak łatwo i nie jestem takim radykałem jak wynika to z tej kłótni, ale wkurzyłam się bo Spark jest nam wszystkim bardzo bliska i bardzo pomocna. Jeśli czymś się zmartwiła to jest to również nasze zmartwienie i dlatego ten arogancki komentarz o doczytaniu tak mnie wkurzył. Przepraszam raz jeszcze.Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum, do tej pory borykałam się sama ze swoimi demonami. Mam Hashimoto, zdiagnozowane w listopadzie 2015, po tym jak straciłam ciążę w 5tc. Od tego czasu nie udało się nam doczekać naszego cudu. Mam nadzieję że tu znajdę bratnie duszei przestanę się zamartwiać że jestem sama z tym
![]()
Napisz coś o sobie, jakie są Twoje koleje losu, może słówko o tym, jaka jesteś?
reklama
arrow92
Oj dziewczyny nie kłóćcie się przecież nie o to tu chodzi [emoji18]
Powiedzcie lepiej jak wywołać Lanvin z testem [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedzcie lepiej jak wywołać Lanvin z testem [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom