reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobry marynarz czerwone morze przepłynie. Hehe słyszałam nie raz od męża jak jeszcze dzieci nie mieliśmy. Heh a ochotę na sexxx. miała duża jak moje miesiączki trwały jakies 6/7dni a teraz dwa dni a na 3 dzień czysto więc długiej przerwy nie ma.
Heh tego to ja nie słyszałam -dobre [emoji23]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A dobry marynarz morze czerwone przepłynie :D

Mam potwornego stresa. Jutro znowu spotkanie z kierownikiem i personalną... Zaczyna mi brakować siły, ale wiem ze nie mogę się poddać.

Jeszcze teraz mam taką nadzieję... na ciążę... nie wiem po co, bo przecież to się pewnie nie może udać... A może może... :)
Zabraniam Tobie mówić że się nie uda musisz być dobrej myśli [emoji8] powodzenia w rozmowie i pamiętaj nie daj się !! O swoje zawsze trzeba walczyć [emoji2]

Jestem bardzo dumna z młodych mam [emoji8] bardzo je podziwiam. Wiele z nich chce się jeszcze wyszaleć a tu ciąża. Miało jest takich które się z tego cieszą. Choć gdybym widziała że będą takie problemy z ciąża to już wczesnej bym zaczęła. [emoji179]

Ja się bardzo cieszę, i naprawdę za nic w świecie bym czasu nie cofnela. Mam cudownego syna 9letniego, i 5letnią córeczkę. I jak urodziłam pierwsze to każde jego jękniecie i już byłam przy łóżeczku. Każdy mówi że to taki mami synuś,i że jestem nad opiekuńcza.

Nie słyszałam nigdy o tym.. hmm.. [emoji50]

Pałeczki kwasu mlekowego. Ja po moich przebojach z grzybkiem to tak profilaktycznie zawsze[emoji6]wcześniej to przez 3 dni.potem już tylko dzień po bo kwaśne środowisko nie sprzyja plemnikom[emoji6]taki paradoks trochę...działa korzystnie na florę i zapobiega infekcja ale zabija plemniczki...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się bardzo cieszę, i naprawdę za nic w świecie bym czasu nie cofnela. Mam cudownego syna 9letniego, i 5letnią córeczkę. I jak urodziłam pierwsze to każde jego jękniecie i już byłam przy łóżeczku. Każdy mówi że to taki mami synuś,i że jestem nad opiekuńcza.
I bardzo dobrze żaden mami synuś - poprostu widać że ich kochasz[emoji173]

Pałeczki kwasu mlekowego. Ja po moich przebojach z grzybkiem to tak profilaktycznie zawsze[emoji6]wcześniej to przez 3 dni.potem już tylko dzień po bo kwaśne środowisko nie sprzyja plemnikom[emoji6]taki paradoks trochę...działa korzystnie na florę i zapobiega infekcja ale zabija plemniczki...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat z infekcjami nie mam żadnego problemu [emoji2]

reklama
Do góry