• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja wybierając szpital specjalnie patrzyłam ,czy w razie czego przy cc może być partner,bo mało szpitali się na to zgadza,a to dla mnie bardzo ważne
Wyboru dużego nie mam. I tak nie rodze u mnie w mieście- fatalne warunki i personel. 30km dalej pracuje moja gin i tam chce rodzić. Ginekologia po remoncie, miłe pielegniarki no i moja gin :) W małych miejscowościach wyboru rodzące nie mają- ewentualnie poród prywatny w Łodzi- ale mnie nie stać na prywatną cesarke.

w57vyx8dubspq12k.png

Wyboru dużego nie mam. I tak nie rodze u mnie w mieście- fatalne warunki i personel. 30km dalej pracuje moja gin i tam chce rodzić. Ginekologia po remoncie, miłe pielegniarki no i moja gin :) W małych miejscowościach wyboru rodzące nie mają- ewentualnie poród prywatny w Łodzi- ale mnie nie stać na prywatną cesarke.

w57vyx8dubspq12k.png
Jasne rozumiem :) mi tylko chodziło o to,że trzeba brać różne scenariusze pod uwagę ,dlatego też zwracałam uwagę na cc ;)

Co za paskudna noc :( mlody obudzil sie o 3 rano, ze ucho go boli, nie mogl zasnac przez dwie godziny. Pozniej temperatura wzrosla, tak wiec rani biegiem do lekarza i zapalenie ucha dzieki czemu ma antybiotyk :(

Emkamat trzymam kciuki za polowkowe i za chlopaka, aby dalej nim byl.

U nas jutro polowkowe [emoji4] juz nie moge sie doczekac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry