Bellax123!
Fanka BB :)
Też miałam nic strasznegoTrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Na pewno wrocicie całe w skowronkach [emoji3]
Ja też zaraz idę z córką do lekarza. Odebrałam jej wyniki, ma gliste ludzką [emoji30] masakra
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też miałam nic strasznegoTrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Na pewno wrocicie całe w skowronkach [emoji3]
Ja też zaraz idę z córką do lekarza. Odebrałam jej wyniki, ma gliste ludzką [emoji30] masakra
![]()
Leczy sie lekami na robale w wiekszych dawkach i dobranych odstepach by wybic doroslego osobnika i ew jaja po wykluciu..O matko!!! A jak to sie leczy? Jakie sa objawy?

Monia jak się nazywa ta Twoja położna z Placu Grzybowskiego?![]()
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Na pewno wrocicie całe w skowronkach [emoji3]
![]()
Czekam na toCzuję znów maluszka! Piękny moment mój Malutki chłopiec po 3 dniach w końcu się znowu odezwał wyraźnie!![]()
Czuję znów maluszka! Piękny moment mój Malutki chłopiec po 3 dniach w końcu się znowu odezwał wyraźnie!![]()