Koniczyna82
Fanka BB :)
A w związku z tym poziom prg zależy tylko i wyłącznie od zewnętrznie przyjmowanych preparatów (na cyklu sztucznym) a nie od wzrostu bety...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama bym baaardo chciała, żebyś tą drogę wymyśliła bo ja mam mega stres z progesteronem. Tzn. nie miałam zleconego badania ani przed transferem ani po ani w ogóle. tylko betę mam zrobic 9dpt. A stresuję się bardzo bo nie wiem jak ten lutinus się wchłania u mnie, mam standardową dawkę 3x100. Doktor zlecił mi badanie progesteronu w 12dc zanim jeszcze zaczełam go przyjmować, więc nie mam pojęcia jak on na mnie działa i czy to dawka wystarczająca. A jeśli nie jest a ja nie produkuję go sama to... sama rozumiesz. Problem w tym, że jak zdałam sobie z tego sprawę to już trochę za późno żeby zmienić cokolwiek nawet jak bym zbadała go sama z siebie. sprawdzę jaki jest jego poziom razem z betą, przynajmniej będzie to jakieś info na przyszłość nawet jeśli beta będzie <1Myślę, myślę i jeżeli nie ma innej opcji na produkcję progesteronu. Nie wiem, w magiczny sposób przez nadnercza, czy cokolwiek innego..No powiedz, ze jest!! plizzzto muszę zwrócić honor
![]()
a jesli na naturalnym cyklu bede robic crio to nie warto zrobic sobie progesteronu przed transferem?jesli tak to kiedy...?po owulacji?czy to ma sens?Zobacz załącznik 792908
Odwdzięczam się wykresikiem:-)
POJAWIENIE się HCG i wzrost PRG. Poza tym po transferze bierzesz prg. No chyba, że twój cykl nie jest do końca stłumiony.
Bardzo fajny wykresZobacz załącznik 792908
Odwdzięczam się wykresikiem:-)
POJAWIENIE się HCG i wzrost PRG. Poza tym po transferze bierzesz prg. No chyba, że twój cykl nie jest do końca stłumiony.
o, no i to się nazywają dobre wiadomościWracamy z dwójka dzieciaczkow [emoji16]
Z 6 moich komórek zaplodnilo się aż 5. 2 najlepsze podali a 3 będę trzymać do 5 dnia i mrozicjeszcze jestem w szoku.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom