reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Antonia2016 słyszałam że opieka od 12 tyg do aż do porodu jest świetna tu :) tylko trzeka przetrwać te 12 tyg pierwsze ;)

@Paraplu ja też niestety rano ogóle to już na wieczór kluje. Nogi jak nogi ale okolice intymne strasznie cierpią!:( włosy muszę myć codziennie inaczej wyglądam jakby ktoś wiadro oleju na mnie wylala a mam długie włosy i chce je właśnie ściąć jak w Polsce będę przynajmniej mniej szamponu będzie szło :-D

@StorAnia widzę typowy nerw ciazowy :tak:

@Lanvin dziękuję :) a jedziemy do Polski równo za tydzień już się nie mogę doczekać :) Ja się cieszę, że u Ciebie się w końcu ruszyło nie w tą stronę co miało bo miałas być w dwupaku w moich życzeniach ale ze Krwawka przyszła to przynajmniej nowy cykl można zacząć :yes:
Tak, też tak myślę ;)
Nie no co Ty :p

reklama
To już nie mogę się doczekać tego 3, tylko nie zapomnij o nas i wklej nam tu fotkę, to się porozklejamy trochę [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Nie ma sprawy ja o was zawsze pamiętam :))))

Uwierz mi ze ja tak samo....

Szyjki nie badam bo nie umiem, bolą mnie piersi po bokach mocno i sutki są twarde i palace. Wczoraj jak miałam stanik to mnie drażnił mocno. Podbrzusze pobolewa ale lekko. Czasami takie punktowe ukłucia w środku ale kilkusekundowe. Wczoraj mocno bolały mnie lędźwia i miałam uczucie ze zaraz pęknę. [emoji23]

A kiedy miałaś owu? Bo ja w sobotę potwierdzona monitoringiem. Biorę duphaston i czuje ze te moje "objawy" to jego zasługa. Gin kazała mi iść zrobić betę w 25 dc. Powiedziała ze już na pewno będzie wynik.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po dupku faktycznie mogą boleć piersi i taak jakby piec...

Dziewczyny trzymam za Was kciuki w przyszłym tygodniu! ;*

reklama
Do góry