reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki Bulbasek po prostu chyba za bardzo myślę o tych nieudanych staraniach o tym ze jak się udało zobaczyć te wymarzone kreski to zaraz przyszła @ dziś jakoś po tym jak tego guza wyczulam zaczelam przemyslac

Dzięki Bulbasek po prostu chyba za bardzo myślę o tych nieudanych staraniach o tym ze jak się udało zobaczyć te wymarzone kreski to zaraz przyszła @ dziś jakoś po tym jak tego guza wyczulam zaczelam przemyslac
Kochana za mną też tak ciąża, z która 2.12.16 się pozegnalam. pierwsze wymarzone dwie kreski. Musiałam sobie przetłumaczyć, że tak się zdarza. Nie wiem co zawinilo. Obejrzyj sobie film na fb mamaginekolog o poronieniach. Mi pomogło.

Poza tym 6 lat temu miałam dużego guza w piersi, który i wycieli. nie był to nowotwór, ale bardzo rzadki guz. swoje przeżyłam jak czekałam na biopsje,, jej wynik i zabieg.

Głowa do gory! Nie poddajemy się.

Spark nie dziś ostatni 4 dzień @
To poczekaj do zakończenia @, pamiętam jak dziś jak moja mama miała guzka, poszła do lekarza, powiedział, że niestety to może być coś poważnego i ma przyjść za kilka dni... płacz w domu był nieziemski, byłam mała a pamiętam to jak dziś... za jakiś czas mama wróciła do lekarza a po guzie ani śladu, pojawił się przed @ a 2 dni znikł ;) okazało się, że tak się zdarza, a lekarz nie dopytał o @ i nie skojarzył ;) zobaacz. Za. Kilka dni ;)

Moja znajoma miała z pół roku temu identyczną sytuację :)

No wiecie to holenderskie ceny i dostosowane do holenderskich zarobkow. [emoji3] jedna sesja 300 euro na lydki a tak jak czytalam to bede potrzebowac ich okolo 5. Moze uda sie mniej bo jak juz napisalam mam bardzo czarne wlosy i biala skore - idelne polaczenie do zabiegu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety nie do końca to tak działa... tez miałam ciemne włosy na łydkach I byłam pewna że max 3 zabiegi i gotowe. Moim zdaniem to taki chwyt marketingowy.

Po pierwszym zabiegu spoko może i jest duży efekt, ale nadal będą inne włosy (które mają inne fazę wzrostu) i cześć tych które są tylko porazone. I te są najgorsze bo odrastają jaśniejsze i cieńsze. A z nimi już tak łatwo nie ma. Ja zrobiłam 5 zabiegów i przydałoby mi się jeszcze z 2. Mam już minimalna ilość odrastajacych i są bardzo mięciutkie... ale nadal są. Niestety przez atopię musiałam przerwać ;(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety nie do końca to tak działa... tez miałam ciemne włosy na łydkach I byłam pewna że max 3 zabiegi i gotowe. Moim zdaniem to taki chwyt marketingowy.

Po pierwszym zabiegu spoko może i jest duży efekt, ale nadal będą inne włosy (które mają inne fazę wzrostu) i cześć tych które są tylko porazone. I te są najgorsze bo odrastają jaśniejsze i cieńsze. A z nimi już tak łatwo nie ma. Ja zrobiłam 5 zabiegów i przydałoby mi się jeszcze z 2. Mam już minimalna ilość odrastajacych i są bardzo mięciutkie... ale nadal są. Niestety przez atopię musiałam przerwać ;(

U mnie stara dobra maszynka[emoji6]przed sobota pójdzie w ruch[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ogóle nie mogę używać takich specyfików, bo robię sobie prostowanie keratynowe, więc muszę specjalne szampony bez sls, parabenow itp zamawiać.

@Lui :) buu szkoda :-(

Jutro z rana idę na wyniki, zrobię morfologie, żelazo, glukoze, tsh i prolaktyne.

Dzisiaj zdycham, po pracy się położyłam, chłopaki ukladali lego. Znowu mam bóle głowy od kręgosłupa, nic nie pomaga i tak będzie pewnie trzymać przez dwa tygodnie. Nienawidzę tego, po kolejnej wypłacie muszę w końcu iść do fizjoterapeuty, bo nie wyrabiam.

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ile płacisz za takie kosmetyki?

Zastanawiam się właśnie nad prostowaniem keratynowym bo rano spędzam zdecydowanie za dużo czasu nad włosami :/

Do góry