reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to widzisz, ja kompletnie sie nie znam [emoji14] Generalnie w domu nic nie robię na głębokim tłuszczu i nie panieruję... Więc w sumie jestem usprawiedliwiona :D

@Lanvin zdaje się że idziemy w łeb w łeb z naszym cyklem? Zgadza się? U mnie po @, 6 dc.
Tak! Będziemy testować razem :-) działać też [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Spark, @Martaldz, czy dong działa na Was lekko przeczyszczająco? Ja biorę dziś 3 dzień i często mi bulgocze w brzuchu i częściej do toalety latam, to normalne? Do tego wczoraj wieczorem tak mnie jajnicor nasuwał...

Wiesz, że nie zastanawiałam się nad tym. Chyba nie widzę jakiejś mega różnicy, ale tak jak mówię nie zwracałam na to uwagi

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark, @Martaldz, czy dong działa na Was lekko przeczyszczająco? Ja biorę dziś 3 dzień i często mi bulgocze w brzuchu i częściej do toalety latam, to normalne? Do tego wczoraj wieczorem tak mnie jajnicor nasuwał...

Jajnik boli zaczyna pracować, też tak miałam :) a do toalety po dongu po prostu chodzę codziennie, bo wcześniej raz na tydzień :/ choć nie wiem czy to dong czyy zioła, ale nie odczuwam tego jakoś super mocno :)

A ja powiem Wam dziewczyny ze gdyby nie to ze jestem pewna ze nie jestem w ciąży to mój organizm znowu produkuje sobie objawy [emoji23][emoji23] w zeszły tyg miałam brązowe plamienia, dzisiaj np rano obudzialam się strasznie głodna zjadłam śniadanie po czym momentalnie mnie na wymioty zebrało. Ale na szczęście obyło się jakoś bez. Chociaż kibelek dostał trochę przytulania ode mnie. A poza tym mam mega dużo energii jak nie ja ( wyłączając z tego zeszły czwartek i piątek bo byłam przeziębiona ) No mówię wam cuda na kiju [emoji23][emoji23] anyway @ ma być w środę. Ale nie wiem bo nie wiem kiedy była owu [emoji51][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki pytanie dla Was :) co to są te badania prenatalne ? Mam się nad nimi zastanowić. Piszę w necie że kluja brzuch :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko ile teraz ten mój cykl będzie trwał...? :/

Piję kawę (mała przerwa), kto pije ze mną? :)
Właśnie skończyłam! Ale jem ciasto, to tak do kawy mogę potowarzyszyc [emoji3]

Jajnik boli zaczyna pracować, też tak miałam :) a do toalety po dongu po prostu chodzę codziennie, bo wcześniej raz na tydzień :/ choć nie wiem czy to dong czyy zioła, ale nie odczuwam tego jakoś super mocno :)
O, czyli dobrze! Już się bałam, że owulacja mi się aż tak przyspieszyła :| myślę, że dong, bo ja ziół nie piję. Nie mam biegunki, ani nic, ale jakoś mi trawienie przyspiesza... Może schudne do tego [emoji3]

Mój po 34 i już wychodzi jedzonko...

@Lanvin z tym mierzeniem wieem co piszą, ale ja czasemm jak budzik zadzwoni to biegnę do ubikacji, potem wierzę i temp. Taka sama jak zaraz po wstaniu :) tu bardziej chodzi o to, że niee możesz sobie chodzić, zrobić kawki, poczekać jeszcze i dopieero ;) i wystarczy, że pospisz 3h i możesz mierzyć.

reklama
Wyszłam od ginki.
No niestety dupa wielka zbita.
Pęcherzyk raptem 8mm, Jedyny taki, z którego cokolwiek może być [emoji22]
Zwiększyła mi metę na 850.
No i dostałam clo. Generalnie ten cykl psu w dupe. Stracony jak sądzę.
Najchętniej wywoalalabym kolejna @, ale kazała czekać licząc, że jak ta przyszła po 31 dniach to może teraz też zaskoczy, ale boję się, że znów ten cykl będzie się ciągnął...
Załamka

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry