reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W pracy siedze...bleh. To tak na szybko chcialam sie Wam pozalic...pies mnie bije!
[emoji23]
Wczoraj ochy i achy nad swoimi psami robilam a pol godziny pozniej dostalam z glowki w usta.
Warga spuchnieta, krwiak sie zrobil i boli.
Wstyd na ulice wyjsc bo wygladam jakby mi komkubent przydasolil za zbyt slona zupe [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I potem tłumacz ludzia ze to pies a nie mąż [emoji23] hahaha

reklama
A co to za nie branie leków? [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo tak wyszło... sprawdziliśmy czy torbiele zejdą, nic nie ustalone i 21 dc na wizycie u ginekologa już było za późno na cokolwiek... Jestem strasznie rozgoryczona, ale chociaż wiadomo o co chodzi. Teraz tylko D musi w piątek powtórzyć badania i zobaczymy co dalej... Ja 8 mam wizytę u ginekologa to opracujemy plan działania. Jeśli będzie to miało jakikolwiek sens.
Jeśli nie to szukam innej pracy i kończę starania. Zbyt wiele mnie to kosztuje. Zbyt mocno wczoraj bolało.
Takie to mam nowe postanowienia czterdziestolatki!

Jak wejdziesz w wykres i na górze masz strzałki do przesuwania. I tam jest temperatura. Spróbuj albo może masz inna wersję?
Screenshot_20170130-125219.png

Załączniki

• Screenshot_20170130-125219.png
    Screenshot_20170130-125219.png
    129,9 KB · Wyświetleń: 104
Super, że się odezwałaś, myślałam o Tobie dziś :-) miło, że pytasz :-) wróżka Krwawka przyszła 25, także dziś 6dc, biorę donga i zobaczymy jak to będzie :-) fajnie, że macie nowe mieszkanie :-) jak to jest w Niemcowni, wy tam wynajmujecie, czy przyznają Wam mieszkania? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ja w tym cyklu totalnie zeruje, żadnych leków, suplementów, testów, nic... U mnie też 6 dzień, ale jakiś dziwny, bo zawsze @ mam 7 dni, a teraz nawiedziła mnie tylko na 5 i jestem bardzo rozczarowana :-D:-D:-D Wzięłam się za tarczycę i idę do endokrynologa, bo przecież całe życie gin mi nie będzie Euthyrox'u przepisywał :p

Wynajmujemy mieszkanie, ale tutaj bardzo z tym ciężko, przez tych uchodźców. Nie chcą mieszkań dawać, czasem trzeba baardzo długo czekać. A nam się udało i to w sumie z dnia na dzień, przy ogromnej pomocy szefa mojego męża. Ale strasznie się cieszę :)

reklama
Do góry